![]() |
Am o problem'.
vad ca mai avura si altii da nu m-am lamurit. pentru avatar (care e in dimensiunile specificate) am facut link la pagina personala (in constructie). Poza cand e, cand nu e pe forum sub nic-ul meu. cineva sugera ca poate nu merge site-ul pe care e poza dar nu cred ca asta e problema. E pe geocites si de fiecare data cad nu am vazut avatarul pe forum am mers la adresa la care se afla si mere'!!! ma poate ajuta cineva? sau poate e un bug ? Multumesc anticipat! |
Se poate sa fie de la Geocities? Permite astfel de link-uri? Din afara?
|
cred ca sunt unele situri care nu permit linkuri indirecte, la poze sau alte fisiere decat html, pentru ca pe acele pagini trebuie vizualizate si reclamele. La fel se intampla si cu home.ro. vroiam sa-mi pun avatarul acolo initial dar nu-l afisa pe cinemagia.
|
Ok mersi,
se poate ca asta sa fie problema! dar ma poate ajuta totusi cineva? chiar vreau sa am poza aia ca avatar! imi poate primi cineva poza pe un site care permite linkuri externe? Multumesc! |
Yup, sigur! Da-mi un mesaj privat mie si apoi iti voi raspunde eu cu link-ul care sa il pui in Profil :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:10. |