![]() |
Resident Evil 2
Stie careva cand apare "Resident Evil 2" ! stiu ca in 2004 dar poate stite careva o data ! :D
|
Release Date: October 1st, 2004 (wide).
In "wide" nu cred ca e inclusa si Romania. La noi, bineinteles, ajunge cu o intarziere de 2, 3 saptamani. Asta nu insreamna ca nu poate ajunge si peste un an. |
Originally Posted by ArsDeViu:
Doamne, da sa n-ajunga! Parerea mea! :lol: |
Primul a fost lansat la inceputul verii/primavara si a venit la noi prin septembrie. Cat m-am putut enerva...! De parca nu fususera de ajuns cei doi ani de asteptare in faza de productie.
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Au fost cazuri mult mai grave... Stiu ca am asteptat si peste un an pana a venit aici un film... This su**s... :hmm: |
Originally Posted by blitz43:
|
n-am nimik in sine cu jocurile...
am ce am cu primu' resident evil, care a fost JALNIC iti dai seama ce sequel va avea... :sick: despre AVP, din ce-am vazut in trailer, momentan sunt circumspect... astept intreaga "opera" :huh: |
Originally Posted by blitz43:
|
Originally Posted by Gaandalf:
asa ziceai parca si la Van Helsing..sa nu ne pripim :P :P |
Comparand cu ultimele filme vazute la cinema (d'alde Mona Lisa Smile, Van Helsing, Secret Window, Along Came Polly) Resident Evil a fost o bijuterie.
S-a lansat, apropo, noul site www.re2.com si curand o sa putem vedea noul trailer. A fost prezentat de Feher la festivalul de joace, E3. |
Emanuel, se aude ceva pentru Romania?
|
Poate prin 2007 vine si la noi. Premiera a avut-o pe 10 si se pare ca nu a fost asa de bun pe cum se astepta.
|
Mmm, din contra. Cred ca a fost exact la inaltimea la care se astepta sa fie. Criticii, in mare, nemultumiti (nu ca mi-as inchipui in critic "serios" sa accepte un film ca RE) si fanii destul de satisfacuti. Drept dovada, rating-urile la imdb si rottentomatoes.
Cat despre opening weekend, spre 24 de milioane, adica rezonabil de bine. |
Originally Posted by PoliFanAthic:
Nu se stie inca o data precisa, dar se pare ca a fost achizitionat de un distribuitor roman. Dar nu este New Films. Cand aflam ceva sigur, va aparea la rubrica in curand de pe site. |
Mersi pentru info!
|
Informatii noi. Resident Evil 2 va fi adus pe ecranele din Romania de catre MediaPro Film Distribution.
Premiera va fi probabil la inceputul anului viitor. |
Originally Posted by emanuel:
|
Decent, dar totusi prea mult.
|
Ieri a rulat "Resident Evil 2" pe monitorul calculatorului meu. Mult mai reusit decat prima parte. Bullets, kicks and punches, zombies, babes, and Nemesis. Spre surprinderea mea un Nemesis fara CGI-uri, si cred ca asta a fost un lucru bun. STAAAARS! Negru a fost tare. "GTA, motherfucker! 10 points."
|
All times are GMT +2. The time now is 08:24. |