![]() |
Charlize Theron
Cum spuneam - doua mari semne de intrebare:
1. Charlize Theron - o actrita foarte bun sau un sex-simbol (gen Marilyn Monroe) care nu a facut decat sa prinda un rol bun ? 2. Cum se poate ca o superbitate de femeie, cum e Charlize, sa fie in tandreturi pe ecran cu atat de multi actori chipesi ( Keanu Reeves, Tobey maguire, Joaquin phoenix, Marc Wahlberg, Ben Affleck, Gary Sinise, James Spader sau Al Pacino) si sa-si petreaca viata cu o uratenie cum e Stuart Townsend ? |
Mi s-a parut ca a interpretat foarte bine rolul din Monster! Multi au zis ca "ia uite ba au uratit-o si i-au dat oscaru" ... ei bine nu e asa! Pentru uratenie nu da nimeni Oscar!
|
Re: Charlize Theron
Originally Posted by Cristache:
1. o actrita buna. 2. E problema ei cu cine-si imparte viata. Dovedeste ca nu este oportunista ca alti actori/actrite celebrii care traiesc impreuna tot cu vedete la fel de celebre ale show-bizului doar de ochii lumii, pentru imagine. Relatia Cruise-Kidman n-a rezistat se pare. Nu stiu cine-i Stuart ala si cum arata dar ce conteaza ce parere are publicul, atata timp cat ei ii place? unii o considera urata pe Jennifer Aniston, nevasta lu Brad Pitt, so what? |
Yup... Nu cred c-ar trebui noi sa ne bagam in treaba ei... Gusturile in privinta barbatilor/femeilor chiar ca nu se discuta, se accepta
|
Excelent rolul din Monster.O actrita f.buna care pana la acest rol nu a excelat.O priveste pe ea cu cine o arde si unde anume.
Barfe de culise,povesti pt.ziaristi lesinati care nu mai au ce publica! :D :D :D |
1. O actrita buna desi este doar la inceputul carierei.. De urmarit viitoarele ei filme! Si urmatoarele ei oscaruri... :P 2. Din partea mea poate sa fie si cu mine atata timp cat joaca bien si arata EXTRAORDINAR! Si da sunt fan al ei impreuna cu Naomi Watts... |
|
Nu mi se pare urat Stuart T. ... Poate doar ca e cam scund :D
|
Hai ma dati-o naibii. Nu zic sa-si fi tras un gagiu curvar gen Colin Farrell sau mai stiu eu cine, dar poate un Johhny Deep, Tobey Maguire, chiar si Keanu Reeves. Townsend ala e vai mama lui, spre deosebire de ceilalti. Si nici nu e mare vedeta.
|
Stuart este un tip OK ;) din toate punctele de vedere... chestia cu faima si succesul... nu cred ca acestea te fac mai uman (sau umanist :D ).
|
Johnny e cu Vanessa Paradis, Keanu e gay, Tobey e nesuferit. Parerea mea! |
Imi place Charlize Theron. She is freakin gorgeous! Joaca bine si are un Oscar. Am auzit ca la 14 ani a vazut cum maicasa si-a omorat sotul... Nasol... La Oscaruri s-a sarutat cu ala care prezenta premiul, cam freaky, probabil era 'excited' :D
|
Originally Posted by ogto:
S-a sarutat cu Adrien Brody pentru continua lantul slabiciunilor dupa ce anul trecut ala s-a sarutat, sau mai bine spus a sarutat-o pe Halle Barry. |
shi a sarutat-o cu foc!!!! :love: :love: |
Lasati-o ma sa se sarute cu oricine!Oricum,la aia nu conteaza cine cu cine sau ce!
8) 8) 8) |
Originally Posted by "patraulea:
ce vrei sa insinuezi? |
Originally Posted by patraulea:
Cred ca e exact invers... Mai mult conteaza la ei! |
Vedetele ati vazut ca umbla fiecare cu altcineva pt. o perioada de timp,dupa care se schimba.O fac si pt.imagine,dar o fac si pt.ca se plictisesc repede unul de celalalt.ASta am vrut sa "insinuez."
8) 8) 8) |
Originally Posted by patraulea:
Da, ai dreptate. Imi place la Charlize Theron ca nu e genul care face din-astea... Eu spre exemplu habar n-aveam cu cine e si sincer ma bucur! Good for her! |
Da.Se pare ca ea face parte din categoria celor"cuminti".Problema e pt.cat timp.Sau poate ca inca nu are statul de supervedeta si-si vede lungul nasului!
;) ;) ;) |
All times are GMT +2. The time now is 14:18. |