![]() |
School Of Rock - AC/DC
Pentru cine a vazut School Of Rock.
La un moment dat se aude pe fundal o melodie a grupului AC/DC. Stie cineva cum se numeste melodia? Thx! |
In soundtrack nu e nici un AC/DC ca am OST-ul, am vazut filmul de 3 ori insa nu as recunoaste o melodie AC/DC pentru ca nu am auzit alte melodii de-ale lor...
|
ba da, se aude ceva de AC/DC si chiar Jack Black il imita cu vocea pe solistul de la AC/DC. Si eu as fi curios cum suna melodia completa
|
Acum ceva timp in fundalul reclamei la "Alias" de pe Protv, era aceiasi melodie. Nu stiu cine e atent la melodiile din reclame, dar poate va ajuta.
|
"highway to hell" - una dintre piesele cele mai cunoscute ale ac/dc
|
Well that was fast... acum am si eu o intrebare ca sa nu mai deschid alt topic...
In reclama la HBO la I Am Sam ce melodie e ??? Stiu ca e un Beatles dar nu stiu ce melodie e... daca stie cineva sa-mi spuna si mie va rog... |
Originally Posted by BeNnY:
baga si tu detalii ca nu stiu reclama! |
Pai era o reclama pe HBO la I am Sam in stilul HBO-lian... si era o melodie super pe fundal... ce sa detaliez? Stiu doar ca e cantata de The Beatles...
|
Nu este Highway 2 Hell. Melodia se aude atunci cand Jack aliniaza la tabla restul copiilor, pentru a le gasi un loc un trupa. Minutul 29 al filmului.
|
Originally Posted by ArsDeViu:
Este Back in Black, de pe primul album (cu acelasi nume) cu Brian Johnson pe voce... De altfel si melodia de final cântata de J.B cu pustanii e tot un clasic AC-DC: It's a long way to the top (if you wanna rock' n roll). Or mai fi si altele, vi le zic io dupa ce vad filmu'... bah copii, lasati dracului eMpTyV ala deoparte ca va prosteste, zau asa! :lol: |
Yup... MTV sucks ...
Insa am o intrebare... tot din School of Rock ... cand se intorc copii de la ora de muzica si Jack Black-u il pune sa cante 3 chestii... din ce melodie e primul ritm??? A 2-a o stiu a 3-a nu ma intereseaza... |
Cred (de fapt, e mai mult ca sigur) ca toate chestiile sunt din aceeasi: "Smoke On The Water" - "Deep Purple", numai ca Jack Black "imparte sarcinile": un copil canta linia melodica, altul acordurile, altul face bass-ul, iar Jack Black himself face solo-ul.
|
Primul ritm nu e Smoke on water adica nu apartine melodiei ca o am... Cred ca e ceva Ozzy Osbourne
P.S. Eu ma refer la ce il pune pe ZACK sa cante la chitara dupa el! Vreau sa stiu din ce melodie e prima chestie care trebuie s-o cante... |
Melodia cautata de ArsDeViu e Back in Black... thx blitz :D
|
Asta e melodia! Multzam blitz!
|
diseara când ajung pe acasa, ma uit la faza asta si , daca stiu, te anunt mâine... 8) |
helllooo!
poate nu e asa de bine, sau clar sa faci asa ceva, insa, pot sa va intreb daca v-ati uitat la generic unde sunt mentionate toate melodiile care apar in film...just an ideea...
|
capitain noi vorbim de fragmente de melodii (care se aud 5-6 secunde in film) nu de melodii intregi... ca am verificat noi si soundtrack listing-ul...
|
ma scuzatzi ca intervin......si 1 secunda de piesa, folosita pe coloana sonora a unui film,(dak nu e muzica originala) apare trecuta pe genericul de final... (nu, ca nu v-as crede ca deja ati verificat.) |
daca s-a uitat cineva, cumva, azi la Smallville, stie ce melodia e aia de la sfarsitul filmului (cand e clark cu baiatu in balon)?
|
All times are GMT +2. The time now is 13:35. |