Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Ce parere ai despre "Blockbuster-urile" ce urmeaza (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84356)

Movie_Master 23 Apr 2004 22:22

Ce parere ai despre "Blockbuster-urile" ce urmeaza

Voi astepta cu nerabdare lunile ce urmeaza, deoarece filmele vor dobori recordurile la box office!!!

Sm�agol-Gollum 23 Apr 2004 22:40

pai era shi de asteptat

PoliFanAthic 24 Apr 2004 09:05

Mda...

Gaandalf 25 Apr 2004 18:31

Am vazut la cinema noul trailer la Spider Man shi m-a impresionat destul de mult... acum ashtept Kill Billu' shi evident Spidey 2 ...
p.s. - cred k mai e un topic de genu' asta la FILM IN GENERAL

ogto 27 Apr 2004 11:00

Ce intelegi Movie_Master prin "urmatoarele blockbuster-uri"? Asa pot sa ma refer si eula 1001 de filme, fi mai specific for God's sake... :x :w00t: :sick:

TLD 27 Apr 2004 18:48

Re: Ce parere ai despre "Blockbuster-urile" ce urm

Originally Posted by Movie_Master:

Voi astepta cu nerabdare lunile ce urmeaza, deoarece filmele vor dobori recordurile la box office!!!

Sincer nu cred ca vreun film care sta sa apara va dobori vreun record, sper ca nu ai mari sperante de la spider 2.. va fi o... porcarie zic yo! ...

MinRep 27 Apr 2004 20:04

Cam tot ce am vazut ca apare se anunta a fi o porcarie... Exceptia fiind "Harry Potter 3" (da, inca sper...).

"The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", niciuna nu se arata bine.

Sunt curios cum o sa se comporte "Shrek 2". Si la critici, si la public.

Oricum, sanse sa depaseasca succesul lui "The Passion Of The Christ" doar "S-M 2" si "HP 3" au. "KB2" mai greu ajunge blockbuster!

Sm�agol-Gollum 27 Apr 2004 22:32

Kill Bill 2 cand o sa apara la cinema....ca eu deja il am :w00t: :D

patraulea 28 Apr 2004 15:53

Si cum e?Mai bun ca 1?
:w00t: :w00t: :w00t:

Nightwane 28 Apr 2004 18:04

nu e neaprat mai bun ca KB1...e ..altfel...e mai pacifist... :? :? :shock: :shock: :shock: well..not really...oricum e mishto :)

jona 30 Apr 2004 13:20

Originally Posted by MinRep:

Oricum, sanse sa depaseasca succesul lui "The Passion Of The Christ" doar "S-M 2" si "HP 3" au. "KB2" mai greu ajunge blockbuster!

Nu cred ca o sa fie careva care sa depaseaca "The Pasions". Deja s-a facut prea multa "reclama" si e prea cunoscut ca sa fie depasit de careva. Nici macar de KB 2

Sm�agol-Gollum 30 Apr 2004 17:21

Originally Posted by patraulea:

Si cum e?Mai bun ca 1?
:w00t: :w00t: :w00t:

:lol: :lol: am spus ca il am....nu ca l-am vazut! ;)

Freaak 30 Apr 2004 20:31

Dupa cum s-a vazut in ultima perioada, la noi au avut succes doar filmele cu legatura spre Romania. Asadar, dupa cum urmeaza: Cold Mountain-a fost filmat in Romania; The Passion-joaca Maia Morgenstein. Ce ne trebuie noua ca sa vina lumea la noi la cinema e o Filantropica 2 sau, in orice caz un film cu legatura directa cu Romania.

Ionutz55 01 May 2004 08:21

Filmele astea sper sa faca senzatzi nu numai printre 2000 de oameni: The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", " Troy"

BeNnY 01 May 2004 09:39

Originally Posted by Ionutz55:

Filmele astea sper sa faca senzatzi nu numai printre 2000 de oameni: The Day After Tommorow", "Van Helsing", "Spider-Man 2", " Troy"

Ce senzatzi? De :sick: ?

Ionutz55 01 May 2004 10:59

ma tie nu itzi place lotr, nici astea pe care leam enumerat io, esti cam ciudat :x .
de fapt scuza-maa, tie itzi place harry porker si prizonierul din afganistan :lol: :lol: :lol:
astea sunt filme de copii mici, scuzama sa itzi zic :o

BeNnY 01 May 2004 11:18

Cine a zis ca mie imi place filmul Barry Trotter? Am zis ca nu-mi place

Si unde ai enumerat tu LOTR? Singurul de acolo care ma intereseaza e Van Helsing

Ionutz55 01 May 2004 11:23

Originally Posted by BeNnY:

Cine a zis ca mie imi place filmul Barry Trotter? Am zis ca nu-mi place

Si unde ai enumerat tu LOTR? Singurul de acolo care ma intereseaza e Van Helsing

van helsing e un fel de "liga"
lotr nu am enumerat mai sus dar cred ca nu itzi place mai ales dupa faza cu oscarurile
troya e un film bun, inspirata dintr-o carte, iar day after tomorow pune in pe ecrane ceva care sar putea intampla in catziva zeci de ani

All times are GMT +2. The time now is 05:27.