Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   TIFF (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=246)
-   -   "Critica criticii de film" se intoarce (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84239)

daniel 05 Apr 2004 11:21

"Critica criticii de film" se intoarce

Aici puteti sa aruncati cu borcane virtuale de zacusca (sau borcane de zacusca virtuala?).

crydead 06 Apr 2004 23:41

Nu putea sa revina in loc sa se intoarca? :roll:

marcu 07 Apr 2004 00:47

Re: "Critica criticii de film" se intoarce

Originally Posted by daniel:

Aici puteti sa aruncati cu borcane virtuale de zacusca (sau borcane de zacusca virtuala?).

Daniel, sper ca nu faci aluzie la senatoru' traseist Pruteanu - vajnic aparator al limbii stramosesti - cel care, spun gurile rele , dar bine informate, subtiliza borcane cu zacusca din gospodariile taranilor moldoveni, fapt pentru care s-a ales cu un proces.
Foarte subtiri "contributiile" critice postate pentru concurs. Voi reveni cu un comentariu.

raptor 14 Apr 2004 20:04

Nici o opinie detaliata-doar atat:critica lui Korben e cea mai interesanta pina acum.

Leonard Pyron 15 Apr 2004 10:31

Daca asta e critica criticii inseamna ca putem sa ne luam din nou de als si sa-l porcaim ca la carte ?

BeNnY 15 Apr 2004 10:57

Desi sunt de acord cu tot ce a scris KORBEN acolo si ma bucur foarte tare ca in sfarsit a pus cineva cap la cap ce NU e Kill Bill Vol. 1. Sa inteleaga si cei ce se certau pe tema kill bill ce-i cu el... Totusi critica lui Ambra Blu imi ofera cam tot ce vreau de la o critica de film.

gionloc 15 Apr 2004 15:50

va salut!

salut. ieri am vazut si eu ce se intampla aci, anume povestea cu juriul. sunt curios pana cand se intinde concursul de selectionare. pare tare interesant!!
am trimis un fel de articol legat de Kill Bill. ma voi opri si aupra urmatoarelor: Passion of Christ, Dogville, Good Bye Lenin, eventual Brother Bear.

numai sa am posibilitatea fizica!!

raptor 15 Apr 2004 23:23

Scuze pentru 'mesajul' de la rubrica 'critica'-daniel sau emanuel,dak poate fi...razuit,pls?

BeNnY 16 Apr 2004 11:18

raptor eu iti spun parerea mea... critica ta seamana a povestire... pe cand nu asta vrea cineva care nu a vazut filmul

Critica lui Ambra Blu mi-a placut din nou

raptor 16 Apr 2004 12:10

Originally Posted by BeNnY:

raptor eu iti spun parerea mea... critica ta seamana a povestire... pe cand nu asta vrea cineva care nu a vazut filmul

Critica lui Ambra Blu mi-a placut din nou

Stiu.Asta si era.Ma,rog,asta m-am gindit eu k ar fi bine sa scriu pt Billy.Doar n-o fi sfirsitul lumii! :D

marx 16 Apr 2004 14:05

Exista un personaj nou venit pe acest forum, cu nume de catun uitat de lume-Gionloc-, care incearca sa fecundeze un eseu spiritual, dar risipa de idei, mentalitati, confruntari estetice seamana cu apa de ploaie.

K's 16 Apr 2004 19:04

Originally Posted by marx:

Exista un personaj nou venit pe acest forum, cu nume de catun uitat de lume-Gionloc-, care incearca sa fecundeze un eseu spiritual, dar risipa de idei, mentalitati, confruntari estetice seamana cu apa de ploaie.

nu m-as pripi: gionloc nu-i nume de catun uitat de lume, este numai 'romanescul' pentru filosoful contractualist JOHN LOCKE (iti zic mai multe sau te documentezi?).

marx 16 Apr 2004 19:55

Originally Posted by K's:

nu m-as pripi: gionloc nu-i nume de catun uitat de lume, este numai 'romanescul' pentru filosoful contractualist JOHN LOCKE (iti zic mai multe sau te documentezi?).

Tu faci parte din CONTINUT sau din FORMA ?

Mala Portugal 16 Apr 2004 20:22

Originally Posted by Leonard Pyron:

Daca asta e critica criticii inseamna ca putem sa ne luam din nou de als si sa-l porcaim ca la carte ?

Eu propun sa ne luam si de altii ca pe el l-am epuizat. Next :lol:

Serghei 16 Apr 2004 21:10

iti zic mai multe sau te documentezi?.

Rookie Mistake :lol: :lol: :lol:

Marx,zi-mi in ce a excelat declaratia lui Rednic dupa meciul cu Rapid,in Forma sau in Continut?[/quote]

Ambra Blu 17 Apr 2004 07:37

Originally Posted by Serghei:

Naw, that was a rookie mistake.

Serghei 17 Apr 2004 07:49

Originally Posted by Ambra Blu:

Crezi?

Ambra Blu 17 Apr 2004 07:58

Originally Posted by Ambra Blu:

Crezi?

You can (and may) bet your hat on it.

Alex Leo Serban 17 Apr 2004 10:06

Originally Posted by Mala Portugal:

Originally Posted by Leonard Pyron:

Eu propun sa ne luam si de altii ca pe el l-am epuizat. Next :lol:

wishful thinking dear!
try again :P

marx 17 Apr 2004 11:40

Marx,zi-mi in ce a excelat declaratia lui Rednic dupa meciul cu Rapid,in Forma sau in Continut?

In FORMA lui Plesan si CONTINUTUL tabelei de marcaj.

All times are GMT +2. The time now is 18:21.