![]() |
"Critica criticii de film" se intoarce
Aici puteti sa aruncati cu borcane virtuale de zacusca (sau borcane de zacusca virtuala?).
|
Nu putea sa revina in loc sa se intoarca? :roll:
|
Re: "Critica criticii de film" se intoarce
Originally Posted by daniel:
Foarte subtiri "contributiile" critice postate pentru concurs. Voi reveni cu un comentariu. |
Nici o opinie detaliata-doar atat:critica lui Korben e cea mai interesanta pina acum.
|
Daca asta e critica criticii inseamna ca putem sa ne luam din nou de als si sa-l porcaim ca la carte ?
|
Desi sunt de acord cu tot ce a scris KORBEN acolo si ma bucur foarte tare ca in sfarsit a pus cineva cap la cap ce NU e Kill Bill Vol. 1. Sa inteleaga si cei ce se certau pe tema kill bill ce-i cu el... Totusi critica lui Ambra Blu imi ofera cam tot ce vreau de la o critica de film.
|
va salut!
salut. ieri am vazut si eu ce se intampla aci, anume povestea cu juriul. sunt curios pana cand se intinde concursul de selectionare. pare tare interesant!!
am trimis un fel de articol legat de Kill Bill. ma voi opri si aupra urmatoarelor: Passion of Christ, Dogville, Good Bye Lenin, eventual Brother Bear. numai sa am posibilitatea fizica!! |
Scuze pentru 'mesajul' de la rubrica 'critica'-daniel sau emanuel,dak poate fi...razuit,pls?
|
raptor eu iti spun parerea mea... critica ta seamana a povestire... pe cand nu asta vrea cineva care nu a vazut filmul
Critica lui Ambra Blu mi-a placut din nou |
Originally Posted by BeNnY:
Stiu.Asta si era.Ma,rog,asta m-am gindit eu k ar fi bine sa scriu pt Billy.Doar n-o fi sfirsitul lumii! :D |
Exista un personaj nou venit pe acest forum, cu nume de catun uitat de lume-Gionloc-, care incearca sa fecundeze un eseu spiritual, dar risipa de idei, mentalitati, confruntari estetice seamana cu apa de ploaie.
|
Originally Posted by marx:
nu m-as pripi: gionloc nu-i nume de catun uitat de lume, este numai 'romanescul' pentru filosoful contractualist JOHN LOCKE (iti zic mai multe sau te documentezi?). |
Originally Posted by K's:
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Originally Posted by K's:
Rookie Mistake :lol: :lol: :lol: Marx,zi-mi in ce a excelat declaratia lui Rednic dupa meciul cu Rapid,in Forma sau in Continut?[/quote] |
Originally Posted by Serghei:
Naw, that was a rookie mistake. |
Originally Posted by Ambra Blu:
Crezi? |
You can (and may) bet your hat on it. |
Originally Posted by Mala Portugal:
wishful thinking dear! try again :P |
|
All times are GMT +2. The time now is 18:21. |