Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CineMagia la Radio Delta rfi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84231)

emanuel 03 Apr 2004 13:09

CineMagia la Radio Delta rfi

Incepand din 28 martie, in fiecare duminica in jurul orei 13,15, in cadrul emisiunii 93,5% timp liber, realizata de Cristi Dumitrescu, CineMagia va fi prezenta cu o rubrica dedicata filmului si noutatilor din domeniu cinematografic.

Deci in fiecare duminica ne puteti asculta la Radio Delta rfi, pe frecventa 93,5 FM, in jurul orei 13,15.
Subsemnatul va fi prezent in studiourile Radio Delta rfi, alaturi de Cristi Dumitrescu.

Va doresc, auditie placuta!

BeNnY 04 Apr 2004 01:54

Eu maine ascult 8)

ogto 04 Apr 2004 06:45

O sa inregistrez... :D

WraIth 04 Apr 2004 10:54

Shi eu ashi vrea sa ascult...........dar unfortunelly nu prind :(

cineva 04 Apr 2004 16:21

Asculta Delta on-line!

Pentru cel/cea care a zis ca nu poate asculta Delta, ii transmit ca se poate. Pe www.deltarfi.ro poti asculta radioul (si, evident emisiunea) on-line. Multa bafta!

Cristi Dumitrescu

BeNnY 04 Apr 2004 16:24

Si eu tot de pe internet am ascultat!

Sunt baiat descurcaret 8)

BeNnY 04 Apr 2004 16:25

P.S. A iesit misto emisiunea 8)

WraIth 04 Apr 2004 21:57

Re: Asculta Delta on-line!

Originally Posted by cineva:

Pentru cel/cea care a zis ca nu poate asculta Delta, ii transmit ca se poate. Pe www.deltarfi.ro poti asculta radioul (si, evident emisiunea) on-line. Multa bafta!

Nu la asta m-am referit.................Eu ziceam de traditionalul RADIO

BeNnY 04 Apr 2004 22:03

Si totusi daca vroiai, puteai asculta cu winamp-ul

WraIth 05 Apr 2004 09:48

Fara indoiala...............numai ca eu nu eram acasa cand a fost emisiunea

snatchro 05 Apr 2004 17:05

Wow! E o veste buna! Sambata o sa-l ascult neaparat; Delta oricum imi place foarte mult.

BeNnY 05 Apr 2004 19:07

Duminica nu sambata :)

cineva 05 Apr 2004 23:16

Informatie importanta!

In primul rand multumim snatchro si BeNnY pentru aprecieri. In al doilea rand, problema lipsei radioului in unele momente se va rezolva intr-un fel, zic eu, acceptabil. Emisiunile vor fi "puse" pe site-ul www.cinemagia.ro, astfel incat sa poata fi ascultate de toata lumea. Nu stiu exact de cand se va intampla asta, dar sper ca nu va mai trece mult timp. Totul depinde de "guru" Emanuel. :)

BTW, Emanuel, da-mi mail daca ai primit emisiunea de duminica!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

BeNnY 06 Apr 2004 00:08

E foarte misto si pagina din revista Cinemagia Nr. 3 in care scrie de emisiune! Ai vazut revista, Cristi?

emanuel 06 Apr 2004 09:18

Re: Informatie importanta!

BTW, Emanuel, da-mi mail daca ai primit emisiunea de duminica!

Am primit-o si o vom pune pe site in aceasta saptamana!
Keep up the good work!

WraIth 06 Apr 2004 10:06

Re: Informatie importanta!

Problema lipsei radioului in unele momente se va rezolva intr-un fel, zic eu, acceptabil. Emisiunile vor fi "puse" pe site-ul www.cinemagia.ro, astfel incat sa poata fi ascultate de toata lumea. Nu stiu exact de cand se va intampla asta, dar sper ca nu va mai trece mult timp. Totul depinde de "guru" Emanuel. :)

Devine din ce in ce mai bine............ :lol:

cineva 19 Apr 2004 11:30

Originally Posted by BeNnY:

E foarte misto si pagina din revista Cinemagia Nr. 3 in care scrie de emisiune! Ai vazut revista, Cristi?

Daca mie mi-ai adresat intrebarea, raspunsul este "Evident ca am vazut-o! Si mi-a placut. Se pricep baietii astia de la Cinemagia! :lol: "

Doi la mana... Aloooooooooo! Hai dom'le cu emisiunea pe site, ca nu mai am rabdare!!!

Trei la mana... Am tot uitat sa zicem ca la concursurile din cadrul emisiunii (tin sa va aduc aminte ca la radio se difuzeaza in fiecare duminica de la 13 si ceva), pe langa multitudinea de premii oferite puteti castiga si reviste Cinemagia. Asa, ca sa stiti...

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

PS: Delta RFI, in curand, si in Iasi!!!

Leonard Pyron 19 Apr 2004 21:00

Sa facem si o rubrica de radio-forum. Cool ! :w00t:

cineva 20 Apr 2004 23:51

Cum adica o rubrica de "radio-forum"?

BeNnY 20 Apr 2004 23:59

Nu-l baga in seama pe Leonard Pyron... e un pic dus :w00t: :alien:

All times are GMT +2. The time now is 00:18.