![]() |
Chat da/nu
Ma gandii sa initiez un pool sa vad sigur cati vor si cati nu vor.Astept sa vad cam cum iese treaba pe ici si dupa aia ma apuc de treaba :D (sau nu :( )
|
Sa fie chat.
|
E foarte bine sa fie chat pentru ca unii nu au YM si daca vrei sa porti o conversatie e greu prin MP-uri :roll:
Asa ca... SA FIE CHAT! |
IceyU>> De unde ai luat citatul ?? parca l-as fi scris eu :D (glumesc)
|
Nu ma intereseaza chat.
|
sunt de acord daca se tine cont de urmatoarele conditii:
- sa fie intr-un limbaj de programare care sa nu ocupe resurse (cum e mIRC-ul, in orice caz sa nu fie in Java sau Flash) - sa creeze loguri Altfel voi folosi tot YM sau mIRC Pana nu primesc raspuns, nu votez. |
Originally Posted by Leonard:
|
Eu sunt anti-chat... Daca punem chat, practic, nu va mai fi nevoie de forum. Iar pe chat oameni vb. mult si fara rost. Pe forum scriu on-topic (in general) si se scrie cat mai concis si la subiect... I say, Nein Chat!
|
Dupa cum am mai spus chatu va fi in flash iar cat despre loguri , acestea nu vor exista (dar sunt sanse sa existe ceva asemanator) , ideea a fost sa nu trebuiasca sa se instaleze nimik pe calculator cum se instaleaza mirc sau ym , de fapt asta e ideea principala.
|
iar despre resurse , un chat in flash nu va ocupa multe resurse deoarece atunci cand ti se blocheaza calculatorul flshul genereaza imagini (probabil vectorial) si de aceea necesita de un procesor cu o putere destul de mare , in schimb chatu` contine 95 % text ceea ce inseamna ca nici nu se va putea da seama la procesor ca se incetineste.
|
Bai ogto! Eu de exemplu vreau sa vorbesc cu Demona ma cand ea intra pe forum dar de unde intra nu are YM! Decat sa ne dam 20 de mesaje private mult mai bine vorbim live ma! Si chestia asta, ca nu o sa se mai scrie pe forum, e o tampenie! NOI ORICUM VORBIM PE YM!!! :x
|
clar, NU VREAU CHAT. Daca nu se poate rezolva cu logurile (adica fisiere ori pe serverul cinemagia ori pe calc personal) n-are rost. Trebuie sa ramana undeva tot ce debitam pe chat. Deci tot pe forum sau YM e mai bine.
|
Nu chat!!! Dar probabil ca asta ar elimina discutzile mIRCuiste de pe Forum, in care cadeam de multe ori...Then again...what do I know anyway?
|
Dupa ce am cautat circa 30 de minute pe net un astfel de chat... am gasit chat si in Flash si in PHP care mai de care mai bun!
Asa ca nu ti-as sugera sa te apuci tu sa faci un chat nou... pentru ca sunt deja altele! Mai bine cauti bine de tot si-l alegi tu care crezi ca e cel mai bun... Eu am gasit unul in flash foarte "dragut" |
e de preferat in php, nu toata lumea are flash player instalat, iar php ocupa mai putine resurse, fiind asemanator cu html
|
Adevarul e ca da... e mai usor cu php... dar la fiecare mesaj scris de tine incarca 2 KB... Adica e ca si cum ai vedea o imagine de 2 KB :)
|
E cam multa java, maica. Ce puii mei e php si flash, vorbitzi romaneste!?
|
php este un html cu multe inbunatatiri (se conecteaza la baze de date , mai si scrie pe unde il apuca si multe altele) intr-un cuvant e destept rau de tot php-ul asta , iar flash e programul ala care face sa vezi tu intro-uri la site-uri si in principiu este de design.
Cat despre chat deja luat de pe net , mai exista si drepturi de autor (copyright) care cinemagia nu prea cred ca are chef sa se judece cu oameni din afara doar pt. ca le-a fost lene sa faca ceva al lor , original.Oricum , exista si unele care nu au copirigt dar majoritatea nu pot fi customizate dupa cerintele cinemagia. Voi cautati si daca gasiti un chat care sa poate fi modificat fara sa-ti sara in cap nu`s ce avocat din state postati pe aici si facetiva auziti , sau daca vreti faceti voi chat, sa va vad atunci cum va vin ideile. |
Exista si unele bunicele fara COPYRIGHT !
|
Daca ai face un chat official, in timp ar inlocui complet forumul... :x YM este perfect pt. cauza... Nici prea mult, nici prea putin, cine vrea sa faca chat sa bage YM... Un Chat official e prea mult...
|
All times are GMT +2. The time now is 18:11. |