Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Fight Club - filosofie : evolutie vs autodistrugere (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84161)

Genjuro 23 Mar 2004 01:13

Fight Club - filosofie : evolutie vs autodistrugere

Teoria evolutionista darwinista - evoluam toti spre super maimulte .. space monkeys.. teoria tylerista autodistructiva.. WHICH DO YOU CHOOSE? Esti Jack : viermele care evolueaza prin rutina sau Tyler care face salturi evolutive de la vierme la molie mancatoare de blanuri scumpe ale snoabelor Hollywoodiene. What are you.. and why ?

...........

PoliFanAthic 23 Mar 2004 05:52

Banuiesc ca nu ma grabesc si mai degraba as fi Jack. Nu imi place ideea sa las atat de multe "spatii libere" prin salturi evolutioniste.

Genjuro 23 Mar 2004 17:28

why not? preferi sa "mocnesti incet la flacara redusa sau sa arzi intens dar scurt " ? cred ca asta a zis kurt cobain in scrisoarea de adio.. i thinkl :P

Genjuro 23 Mar 2004 17:31

Si apropos , tzi`ar veni sa crezi ca , dupa ce am vazut filmu chiar am incercat sa deschid un mic fight club pe aici :) it worked for a while.. shi cat despre eliberarea aia ce o simtzeau totzi dupa ce se bateau .. well asta iti zic daca imi mai raspunzi :P

Genjuro 23 Mar 2004 17:56

apropos numaru` 2 , cum ar fi sa fie inversate rolurile ? iti poti imagina?

Gaandalf 23 Mar 2004 18:20

Originally Posted by Genjuro:

Si apropos , tzi`ar veni sa crezi ca , dupa ce am vazut filmu chiar am incercat sa deschid un mic fight club pe aici :) it worked for a while.. shi cat despre eliberarea aia ce o simtzeau totzi dupa ce se bateau .. well asta iti zic daca imi mai raspunzi :P

Shi io am vrut sa fac chestia asta ... bine , nu sa infiintzez un club da' am vrut sa ma bat pe bune cu un preten de-al meu fara nici o suparare fara nimik ... da am renuntzat pentru ca omul face karate de vreo 7 ani shi am zis : NU MERCI!

Genjuro 23 Mar 2004 18:32

:D pai cand l am inceput erau vreo 3 care erau la karate dar am zis ca i excludem ca o lupta ar insemna sa mai dam naibii shi noi in ei :) nu numai ei in noi. parerea mea era ca trebuia totzi sa fim neantrenatzi ptr asta .. si a mers :) ..

PoliFanAthic 23 Mar 2004 20:42

Prefer sa cred ca pentru a arde puternic si mult, trebuie mai intai sa pui destul lemn pe foc.
FIght Club am avut la noi in scoala si a iesit nasol. In sensul ca nasol pt. organizatori. Daca vrei sa te descarci de nervi, apuca-te de-un sport.

Charlotte 23 Mar 2004 20:57

mi se pare o tampenie sa deschizi un club de batai de genul asta,doar pentru a te elibera de cine stie ce chestie.ce probleme majore ai avut genjuro ca sa fi atat de frustrat sa incepi asa ceva?eu zic ca nu prea multe.si inca ceva.incearca sa postezi intr-un singur mesaj ideile care le ai.nu in asa multe.devi plictisitor iar goana dupa cele 1000 de posturi o sa fie una lunga.

Genjuro 23 Mar 2004 21:00

don`t worry charlotte am destule frustrari cum are toata lumea.dar nu conteaza oricum nu mai intru pe forum. continuati voi subiectul daca doritzi . good bye

Charlotte 23 Mar 2004 21:13

don`t worry charlotte am destule frustrari cum are toata lumea.dar nu conteaza oricum nu mai intru pe forum. continuati voi subiectul daca doritzi . good bye

nu-mi place subiectul asa ca nu o sa-l continui.bye!

BeNnY 23 Mar 2004 21:14

Poate ar trebui sa deschizi un fight club unde sa te bata lumea pe tine... mtf...

Demona 23 Mar 2004 21:31

Asta e..viatza e grea...

Serghei 23 Mar 2004 21:43

Originally Posted by Demona:

Asta e..viatza e grea...

Ei o pula e grea,cica numai 21 de grame.

ArsDeViu 23 Mar 2004 22:38

Ar fi super niste fight club-uri autorizate. Daca ai pica pe: vecinu de deasupara, pe sef, pe un coleg de servici, pe vreo ruda, pe un profesor din liceu, pe cineva care s-a luat de tine cand erai mic, il provoci la o lupta in ring. La alegerea ta, cu casta, sau manusi.

Cati profesori as casapi... :evil:

ricutza 23 Mar 2004 23:52

mi se pare un pic copilaresc sa te gandesti ca iti poti rezolva toate problemele cu nervii si cu stress-ul, prin lupta cu altcineva...nu asta era ideea filmului...daca stam sa ne gandim, prima data Jack s-a batut cu Tyler, adica s-a batut singur...sau mai bine zis, s-a batut cu sine...de fapt, cred ca aici e solutia!

Serghei 24 Mar 2004 00:43

Originally Posted by ricutza:

mi se pare un pic copilaresc sa te gandesti ca iti poti rezolva toate problemele cu nervii si cu stress-ul, prin lupta cu altcineva...nu asta era ideea filmului...daca stam sa ne gandim, prima data Jack s-a batut cu Tyler, adica s-a batut singur...sau mai bine zis, s-a batut cu sine...de fapt, cred ca aici e solutia!

Sa-ti dai pumni in cap pana te linistesti.
Aviz amatorilor!!!

Ambra Blu 24 Mar 2004 10:56

Originally Posted by Serghei:

Ei o p*** e grea,cica numai 21 de grame.

Deci o pula = 21 g? O viata = o pula?

Serghei 24 Mar 2004 11:46

Originally Posted by Ambra Blu:

Ei o p*** e grea,cica numai 21 de grame.

Deci o p*** = 21 g? O viata = o p***?

=>O viata=21 g(logic)

Ambra Blu 24 Mar 2004 11:48

=>O viata=21 g(logic)

Nu te-ai prins. Credeam ca ma mostenesti la rapiditatea cu care dau verde gindurilor.

All times are GMT +2. The time now is 15:06.