![]() |
Am ramas blocat afara din casa
si sint nervos de mor. De dimineata ies si eu ca omul sa imi iau piine. Pula mea, aseara parca ma minca in cur sa inchid usa si cu yala automata, nu stiu de ce, ca ma uitam la K 1. De dimineata am iesit din casa, n-am cheie, nimeni nu e acasa, cele mai apropiate rude sint in orasul apropiat si n-am nici telefon. Zic mersi ca sint imbracat. Odiseea continua, da' nu va mai tin la curent, cred ca ma duc la tren sa fac rost de cheie.
|
Dar de ce tocmai la tren?
|
Pai cu trenul ajung cel mai usor acasa, sint in provincie, aici nu circula nici metrou nici avion. Carute si cai, ca in Morometii.
|
Sau ca in "ION".Vaileu ce mai roman e shi ala...........
|
E nasol cand optiunile sunt atat de limitate si oricum nu placute. Cel mai mortal e cand ramai blocat in hol, intre doua usi.
|
Shi pana la urma cum scapi? Mai ales daca dupa cele 2 ushi nu este nimeni?
|
Ba, terminati cu muia! Eu n-am c eface pina la 14,30 cind e primu' tren. Am vrut sa sparg usa, da' a dracu' yala e rezistenta. Nu bat pe la vecini sa dau un telefon, ca nu prea ma cunosc si or zice vreau sa fur ceva. Voiam doar sa dau un telefon acasa, sa le zic sa imi puna ei o cheie de la yala de sus, daca or mai avea, s-o puna in prim' microbuz care vine incoa', s anu mai ma frec eu pe tren. Faza tare ar fi sa nu aiba cheie de rezerva. Mai misto e ca cu microbuzu' ala ar trebui sa imi iau si un pachet pe care o sa il car inapoi cu mine acasa. Din nou.
|
Shi tu acuma pe unde eshti adik de poti shi sa scrii pe net?Astepti pe la vreo sala sau ceva ,ca vad ca mai ai de asteptat dupa cate ai scris :D
|
Corect stau la net. Cu banii astia dati pe net voiam sa imi iau niste tricouri de-alea chinezesti, confiscate din Europa, la 36 de mii bucata.
|
The Apartment ... ai incercat sa intri pe fereasta? (just joking)
|
Cheama pompierii :lol:
|
Originally Posted by Ilila:
|
Cheama hotii, aia or fi mai eficienti...
Serios, imi aduc aminte ca si mie mi s-a intamplat la fel. Noroc ca era intr-adevar un geam deschis si am intrat de la un apartament de deasupra inauntru. |
Originally Posted by WraIth:
|
Ar fi nasol sa stai tocmai pe la etajul 4
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
E si o reclama pe tema asta. Unul cu una in pat, ea legata cu catuse, ei intr-o cabana izolata, departe, in munti. El face infarct. Era reclama la prezervative. |
shi ce legatura au prezervativele cu reclama? :o
|
Si eu patesc asta destul de des!
Eu am 2 optiuni: ori sparg vizorul si bag mana pe-acolo si deschid yala ori escaladez pe la ghena de gunoi si ajung pe terasa 8) |
Quick and fast :D
|
Originally Posted by BeNnY:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:50. |