![]() |
MARIREA PENISULUI
va prezint o e carte extraordinara: MARIREA PENISULUI SI IMBNATATIREA PERFORMANTELOR SEXUALE
Vrei sa obtii o marire a PENISULUI ? Vrei sa ai ERECTII mai puternice , mai indelungate si sa scapi de jenanta ejaculare precoce ? Vrei sa ai un apetit sexual mai ridicat? intra pe site pt detalii despre aceasta carte. www.razmed.go.ro |
Re: MARIREA PENISULUI
Originally Posted by RAZMED:
Aoleu de mult nu am mai ras asa de bine! Cum mama draq te-ai gandit tu ca reclama asta se potriveste exact la filme ion general?! :roll: Sa tu iti foloseste obiectu muncii si cand mergi la film? ;) |
sorry eram beat....
...da oricum ..anntul ramane valabil... :)
|
A vazut discutia "Cat de mica e a lui Alex Leo Serban" si a vrut sa-l ajute! :lol: :lol: :lol:
|
A facut un site numai si numai pt. el. Ca sa-l ajute, omul e devotat. Ramed, ti l-ai marit si tu?
|
Originally Posted by Serghei:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
..SI CE E DE RAS IN ASTA...
POATE SUNT SI OAMENI CU PROBLEME CARE TREBUIE AJUTATI,...nu? EU NU MA INCADREZ PT CA A MEA E DESTUL DE GROASA SI MARE PT PRIETENA MEA... DAR PT CA AM DESCOPERIT CHESTIA ASTA DE CE SA NU IASA BANU? |
Originally Posted by RAZMED:
Mi se pare foarte amuzant daptul ca tu iei toata chestia asta in serios. Chiar crezi ca daca faci aici reclama o sa vina 100000 de oameni pe site si o sa faci bani? :lol: :lol: :lol: You the big bussines man! |
nu, eu cred ca ar trebui sa intram pe topic-ul asta tocmai ca sa purtam o discutie idioata de destindere...
psihologul ala, bebe mihaiescu, ar fi delirant de fericit sa ne vada discutand despre asta... |
All times are GMT +2. The time now is 00:38. |