![]() |
Propunere pentru revista Cinemagia
Pentru ca tot mai multi forumisti vor sa contribuie la revista proun :
Pentru fiecare numar redactia sa aleaga un topic si cei care cred ca sunt in stare sa scrie ceva demn de a fi publicat sa posteze pe site-ul Cinemagiei rezultatul. Apoi ori redactia ori un vot pe site va alege cel mai bun articol care sa fie publicat in revista pe la o rubrica gen coltul forumistului. |
Sau trimiteti un pm lui emanuel, cum am mai zis, el iti zice dak ai ceva bun de scris sa scrii, ii trimiti, el verifica, dak e bun intra, dak nu e... atae tzeapa! ;)
|
Propunerea lui TLD e mai potrivita decat a lui Ping...
|
Eu unul nu vreau sa scriu. M-am gandit ca este mult mai usor de comparat mai multe articole pe aceiasi tema decat mai multe articole care ataca subiecte diferite. In plus am putea intra si noi in procesul de evaluare acordand un vot pe site.
Nu cunosc care este politica revistei dar presupun ca exista una in sensul ca nu se publica la plezneala fara subiecte dinainte stabilite. Daca un forumist scrie un articol chiar foarte bun este foarte posibil sa nu aiba loc in revista pentru ca ataca un subiect depasit sau unul care nu are legatura cu restul revistei. De aici si ideea ca redactia sa anunte ce subiect ar putea sa intereseze. |
All times are GMT +2. The time now is 11:03. |