![]() |
revista?
Tocmai am citit ca revista se distribuie gratuit in cinematografe... dar pe la Rm. Valcea n-a ajuns niciodata :(. Avem un singur cinema (amarat, cu scaune proaste, sunet prost etc.) si as vrea sa stiu daca se trimit reviste si aici sau nu.
|
naspa :cry:
|
Subscriu:naspa...
Da vorbind de Ramnicu Valcea, am o amintire neplacuta. I-au batut pe Poli cam 2-1 cred prin...99/00 si au picat baietii in C. Noroc ca a venit Zambonel sa cumpere locul lui Dacia Pitesti. Precum spuneam, naspa fara Cinemagia la Rm. Valcea. |
draga Neonish (sau ceva de genu'), io tot din Vl. sunt (acum sunt la faculta :cry: ) da' stai calm ca nici in Tm n-am apucat s-o vad, deci de citit, nema. Asa ca stai calm, se intampla si la case mai mari. Totusi, daca apare acasa, da si tu o vorba, poate pun pe cineva sa o ia. Pixuri.
|
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Bis... Chestia este ca Cinemagia a trmis reviste in foarte multe parti dar majoritatea nu au ajuns, s-au pierdut pe drum, bani aruncati. Din cate am inteles eu Cinemagia nu o sa mai trimita peste tot. Doar in Bucuresti si inca cateva locuri. :D |
nu mi se pare deloc corect. dupa ce mi s-a spus ca in Bucuresti erau revite aruncate pe jos rupte, de ce sa le dam celor care nu le apreciaza doar pt. ca astia sunt in "Capitala"?
|
Daca noi, cei de pe forum, suntem din mai multe orase de ce nu am face un efort sa distribuim noi revista?
|
cum adica? :-? si, in plus, dc s-au chinuit "maestrii" din Cinemagia si a iesit cum a iesit :cry: asa ca noi (sau guru) ce am putea face?
|
pai uite, de exemplu eu am mai incercat sa trimit revista unor useri din provincie....asta ca sa vezi ca se poate face totusi ceva...
|
recunosc, n-as putea sa ma bag in asa ceva, nu prea ma pricep la d-astea, da' daca pot ajuta cu ceva... i'm here.
|
Re: revista?
Originally Posted by neonish:
|
Originally Posted by WraIth:
io tot din vl sunt si stiu ce e pe acolo. iei una bucata comp, un CDcu film, floricele, si esti mai cos decat sa te duci acolo. am ajuns in Tm. si l-am prins pe D-zeu de un picior. :P |
Originally Posted by jona:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:06. |