![]() |
Cele mai haioase
Care sunt cele mai haioase avataruri ale membrilor? :D
Dintre nominalizarile la 'cel mai haios avatar': Nightwane, Dan Gerose, Danny, blitz43, crydead va urma |
Mie imi place ala a lu' Leonard
cu Ed Norton, fragezit bine :lol: Peace and carrots! |
Originally Posted by blitz43:
|
sunt onorat. i would like to thank the academy...
sa va zic cate ceva despre avatarul meu... Menchi este un caine, personaj din serialul Excel Saga. Saracul este torturat psihologic in fiecare episod deoarece personajele principale il considera mancare de urgentza si in fiecare episod se pregatesc sa il manance... |
|
Yo sunt curios la ce categorie imi bagi avatarul? :lol: Super eroul care si-o ia in freza de fiecare data? :P
|
CRYDEAD are cel mai funny shi mai adevarat avatar de pe FORUM ... :lol:
|
Sunt nominalizata la ceva?
OH! *brakes down and cries* OH! Thank you, thank you! Totusi, desi imi place mult avatarul meu nu pot sa incarc avatare de pe alte site-uri pt ca nu-mi merge. Nu pot sa le vad. :cry: |
i would like to thank Lady_S for "reprezenting" with me all this time. You go girl! Reprezent! Do ya thing! Get out there and sparkle! :lol: :lol:
|
Ma simt profund jignit
![]() Ce discriminare... Totusi... if i have to choose... a lui crydead kicks ass... |
Dar eu? Nu este haios, dar e foarte COOL!!! merit si eu ceva, o nominalizare... Si Benny are merita, dar eu merit mai mult!!!
|
Las mai ca noua ne da zmeura de aur... Pt avatare mari si care ingreuneaza incarcarea site-ului! :P
|
Re: Cele mai haioase
Originally Posted by Ilila:
Al meu nu numai ca e haios...dar ma si reprezinta... :P :evil: |
Inca 5 nominalizari:
Leonard Pyron, Mala Portugal, ogto, Floydman, Arhanghell Sa cistige cel mai Haios! |
vreau si euuuuuuuu
|
eu votez cu pinhead-ul lui blitz43
|
Originally Posted by Danny:
Dah, arata de parca s-a asezat o grasa pa tine. :P |
AHA! Thank you Ilila SO MUCH! :D :) :lol: :wink:
|
Danny
|