![]() |
go play
Cine cu ce jocuri rupe mausul sau tastatura? A jucat cineva XIII?
|
Eu sunt ex-CS ca m-am trezit de curand dintr-o chestie fara viitor :lol:
Acum joc Jedi Knight II: Jedi Outcast ... Si o sa fac rost in curand de KOTOR (Knights of the Old Republic) ... XIII nu am jucat :lol: Insa stiu despre ce e vorba... |
Eu acum o ard pe ND4SPD 6 underground si cand ma enervez ca ies pe locul 2 la o cursa ma linistesc cu Max Payne 2.
|
Championship Manger...da' sa vezi ce imi vine sa rup ceva din cand in cand. Atat la momentu' dat.
|
Am jucat XIII, are grafica mijto, dar cam atat... Vreau sa joc neaprat mai multe RPG-uri acuma... Cum e Dungeon Siege, KOTOR si Jedi Academy...
|
Originally Posted by BeNnY:
KOTOR (Knights of the Old Republic) ce gen este?? nfs 7 e super. l-am terminat si io acum o saptamana, iar acum joc call of duty. gp4 joaca cineva?? iar de cs m-am cam saturat in schimb joc half-life in retea. pe cine tine sa dea un half-life cu mine???? |
KOTOR e RPG daca nu ma insel...
|
Ce sa o mai dam pe intoarse! E vorba de kill sau kill bill?! :P Eu sunt fanul genului 3d-shooter! Doom 3, S.T.A.L.K.E.R plus HL2 doar cateva titluri care ma ung ep suflet... Bineinteles ar trebuii sa va echipati cu adevarati monstrii hardware pt a putea rula decent jocurile astea... Nu ca am laud dar din jocurile astea teoretic toate ar trebuii sa uruleze frumos in 1024*860 :P
|
cam ce sistem??, io am un amd 2000, geforce 2 :( , 500 ram. merge??
tld ia zi cand dam un hl???,1,2 care o fi. io le am cu 1 pt. ca pe 2 nu il am |
HL 2 nici nu a aparut bai MTF-erilor!
|
sorry, am gresit din nou, merci pt. corectare. dar nu conteaza jucam hl 1, va tine?
si 2 cand apare??, pacat ca nu merge nfs7 in retea ca le cam am si la ala, fara sa ma laud :P |
Mda... Ce prostie ca NFS-ul nu are multiplayer decat ala pe NET ... dar parca aparuse un mod ... whatever... Asteptati ca parca tot anul asta o sa apara un joc numit "JUICED" care e un fel de NFS Underground cu mai multe masini :lol:
Ionutz nu vb numai cu tine, vorbeam si cu nenea Neobitt (CUI II MULTUMESC CA MI-A DAT IN SFARSIT REVISTA AIA DUPA 30 DE MINUTE DE STAT IN FRIG) |
nfs7 e cool, la 200 km/h zici ca mergi la 3,4,5,6 cu 500. o senzatie de viteza super calumea
|
se face un nou joc cu curse ilegale care se cheama Juiced... Pare ca plagiaza ideea de la nfs7, dar sa vedem... POate ca o sa fie mai tare...
|
si o sa aiba si mulyplayer! :D
|
Mda... Ce prostie ca n-are NFS U multiplayer... nu stiu ce-a fost in capul lor
|
mai da numai cu jocuri de astea de copii mici va ocupati voi? de Spades, Bridge sau Canasta ati auzit? si nici nu ai nevoie de ultr-procesoare si placi video ultra-performante
|
sa mor daca am auzit :P
|
Stiu de ce nu au bagat multiplayer la nfs7... Ca sa fi tentat sa iei original ca sa poti juca online... :D
|
Practic vorbind, HL 2 si-a cam facut aripi pe net, tu-le sufletul lor! Oare a fost doar o miscare de marketing, faza cu source code-ul?
Doom 3 se anunta terifiant, am jucat alpha-ul. Cat despre NFS, am facut rost de acel "mod" pentru multi. Dar, intr-adevar, e cam dubios ca nu are implementata aceasta optiune. |
All times are GMT +2. The time now is 12:00. |