![]() |
Revista Livrata
De ce revista Cinemagia nu este livrata si prin posta (abonament)?
Era frumos sa exista pe site sa scrii adresa si sa iti vina revista lunar. Deoarece este este o revista excelenta. Va multumesc, tineti-o tot asa. |
Ai postat aceeasi intrebare de doua ori... Este un obicei prost :P...
|
Presupun ca nu exista aceasta optiune pentru ca revista de-abia a implinit 2 numere :lol:
|
In primul rand scuzati-ma ca am postat de 2 ori, din greseala, sincer nu am vrut.
Sper sa ma intelegeti. |
Asta in primul rand... dar cu al II-lea rand ce faci?
|
asa...
dati in cap la novice ..... |
Revista chiar exista pe piata?? N-am vazut la noi asa ceva(va dati seama ce bazati suntem).Dar cine s-a ocupat de ea??Tot voi?
|
Revista este free of charge... de ea s-a ocupat tot staff-ul Cinemagia, Emi fiind redactor sef daca nu ma insel :lol:
|
Aha.Ms,ca vroiam shi eu sa vad despre ce este vorba dar acuma sa vad cum.....
|
Imi poate trimite shi mie cineva prin posta revista??
|
da...ti-o pot posta eu daca-mi dai adresa....
|
Nu, daca vrei ia-o PDF de pe site...
|
Corect luati-va pdf-ul de pe site, linkul zboara pe undeva pe aici, printati paginile si va duceti frumos la o tiparnita si va scoateti cate reviste vreti!! Ce e asa de greu?! O_o
|
Originally Posted by TLD:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by TLD:
raspunsul = nu e aceasi chestie. una e sa arate k-lumea, una e sa arate ca p..ixu'. Corect? |
Dar daca nu puteti si nu puteti sa faceti rost de revista, v-o luati de pe net daca vreti s-o vedeti, nu?!
|
In sfarshit ......i go IT :D impresionat la prima vedere, shi mai la a doua
|
Originally Posted by jona:
|
timisoara decopera "cinemagia". ce e drept, doar nr. 1, ultimul exemplar (a necesitat niste vanatai) dar a meritat. fan, n-am ce zice.
|
La mine in orash sunt(shi va spun cu sigurantza) doar 2 reviste,respectiv nr 2 :D
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |