![]() |
Stelele noastre vs Stelele lor
OK, in urma unor discutii aprinse...TLD si-a dat seama ca Demona seamana cu Angelina Jolie. Leonard e de parere ca e mai frumoasa Demona. Asa ca...nu ne-am putut abtine. Ramane de vazut, votati!
http://www.rpg.xro.us/Demona.jpg http://img.actressarchives.com/angelina/50.jpg Au contribuit printre altii la acest topic: TLD-ideea Benny-titlul Eu-pentru ca am decis sa deschid acest topic. Pe toti ne asteapta o moarte fulgeratoare...asa ca eu fug sa-mi fac testamentul! :D |
Defapt jucand septica pe dezbracate, si scormonind pe net dupa poze deochiate, sfanta treime a fost perturbata de apostolul leonard... El a adus veste de meciul meciurilor (varianta noastra de Iarta-ma demona! :lol:) Stelele noastre vs Stelele lor.
Cica yo is maiestru de ceremonie la primu meci, dar neavand cuvinte ma rezum la valorile noastre, valorile patriei ( nu de alta da deja ne-am cam bagat pamant in cap :lol:). So... DEMONA de la mine un vot! ;) |
Cu riscul de a ne pierde o mana, un ochi si un picior... Sfanta Treime a hotarat sa faca acest topic :lol:
Asa ca un VOT si de la mine pentru Demona! |
TLD, vad ca ti-ai modificat mesajul initial...ai avut emotii? :P
In fine...votez si eu...cu...........hmm..........cu...Demona! I WANNA LIVE!!! :lol: |
Originally Posted by Danny:
Nu mah! Vb in paralel cu sarsaila, scriam testamentul, si aveam si mustrari de constiinta ca jucam septica si nu eram imbracat... :roll: P.S: Desi pare a fi o tragedie, tinde sa fie o comedie! :P |
Originally Posted by TLD:
Pana la proba contrarie :lol: |
normal ca o prefer pe Demona mai mult decat pe Jolie, eu am vorbit serios! Totusi n-am zis ca Anjelina e actrita mea preferata la frumusete.
E 3-0 pt Demona nu? (4-0 cu votu meu) |
Deci in caz ca n-a inteles cineva...
Meciul este Demona VS Angelina Jolie Si e 4-0 pt Demona :lol: |
Tin sa ii corectez pe cei 2 frati de rugaciune: benny de la rasarit si leonard nordicul, care profund miscati de ragaciunile noastre de salvare au incurcat scorul! Doamne (in cazul asta ar merge Demona) iarta-i ca nu stiu ce fac!
P.S: Rugam paznicii de la granita cu albania sa ne lase sa putem ajunge la cules de portocale. Mai scoatem si ceva bani nu ne aparam numa ufletele pure... :roll: P.S2: Scoru e 4-0 pt DEMONA! |
Angelina :o
|
Originally Posted by Nightwane:
OMG :o :-? :o :-? 4-1...... :o :-? :o |
adica tot cu Demona trebuia sa votez? sunt obligat sa votez cu Demona??????
|
Nu. Of course not! Dar e viata ta in joc :lol: :P :P
|
Demona si eu...
|
Avem o noua poza cu Demona cu ajutorul careia ea isi va dobori adversara: poza :lol:
|
Poze este NEclara... It dosen't do her justice... Baga alta :wink: ...
|
In acest meci nu votez nici cu Angelina, nici cu Demona...
Votez cu Andreea! THE ONE AND ONLY! |
Hahah ... cool.... deci scorul e 4 - 1 - 1 ? :P :lol:
ok deci scorul e 5-0 pentru a noastra Demona |
Originally Posted by emanuel:
|
Avand in vedere pozele voastre:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...=&hist=0#37487 Angelina Jolie Doar daca mi se permite votul!! |
All times are GMT +2. The time now is 07:54. |