![]() |
Imparatul e gol pusca!
Titlul topicului e strigatul copilului aflat intr-o multime care nu contenea sa admire hainele noi (dar inexistente) ale imparatului din basmul lui Andersen.
Multi dintre voi s-au entuziasmat la Big Fish. Mie nu mi-a spus mare lucru. Then again nu-s absurda sa trec cu buldozerul peste parerile voastre.Ar fi trist sa gandim toti la fel...nu? Exista totusi filme mult prea mediatizate pentru valoarea lor.Premiile ,criticii prea ingaduitori,strategiile de marketing (de unde si dintele meu pentru marketing in film), zvonurile sau conjucturile impun nonvalori drept adevaraciuni absolute iar parerile prefabricate ies pe banda rulanta. Voi pe cine dati jos de pe soclu? |
Braveheart.
Mi s-a parut extrem de aproape de filmele istorice cu turci ale lui Nicolaescu. Chiar nu mi-a zis nimic si m-a plictisit de moarte!! |
Pai asa si Ultimului samurai i s-a facut prea multa reclama!! ... si asta poate duce la deziluzie in urma iluziilor :D ca ar fi un film nemaipomenit. Este un film normal.
|
Ce ziceti de Lord of the Rings? Sincer vorbind, cred ca daca nu as fi auzit din toate colturile ce film grozav este, as fi putut "conecta" mai bine cu plictisirea-eh, povestirea, din film. Ma refer mai ales la primul film.
|
Originally Posted by Semaca:
|
In general imi plac filmele istorice ca Braveheart, The Patriot, Gangs Of NY. Ieri am vazut Last Samurai. A fost chiar interesant, parca diferit de ce am vazut pana acum. Asta'i doar parerea mea.
|
Goddamnit...Breaveheart e superb. (*) Auzi mah la ei... :evil: Si mai trageti si BigFish si LOTR!!!!!! :evil: Alte povesti de Andersen mai stii?Mie-mi place aia cu picatura de laturi.
|
exista o groaza de filme pe care sa le 'dau jos de pe soclu'! incep cu LOTR din motive ce tin de bun simt cinematografic. aici polifanathic are (din nou) dreptate: pe mine nu m-a dat pe spate primul film, dar cu tot tavalugul din juru-i, am inceput sa-l urasc!
mai dau jos de pe soclu si 'the english patient' - poveste de dragoste zaharisita care nu merita nici macat 9 nominalizari, darmite 9 premii oscar! |
Asa am zis si eu de pacient....Mare sictireala cu sclipici...
|
Filmele istorice, cu razboi in primul rand, mi se par pliticoase... The Patriot a fost istoric si cu razboi... Filmul acest nu mi s-a parut plictisitor deloc... O rara exceptie... Nu a avut momente lungi si plicticoase. Si a aratat cum sa trecut de la razboiul vechi (in care oameni stateau in randuri si trageau cu pusca ca fraieri si mureau toti), la razboiul nou, mai dezorganizat si cu mai mult succes strategic... Un film dintre cele bune cu razboi, istorice...
|
poti sa dai si exemple de filme istorice, cu razboi, sau cu razboi, istorice, care ti s-au parut asa de proaste? mai exact, unul care sa fie foarte aprecita, pt ca asta era si ideea topic-ului... care, 'duzina de ticalosi', 'braveheart', 'saving private ryan', 'gladiator', 'apocalypse now'. genul de razboi are farmecul sau, ca orice alt gen, si duhoarea sa, tot ca orice alt gen (ex 'we were soldiers' - unii chiar l-au pus cot la cot cu 'ryan'...).
|
Gangs of new york
The Hours |
de acord cu 'gangs of ny' si 'the hours'. dar nimeni nu prea a laudat in romnia 'gangs of ny'...
|
Am exagerta cand am zis "proaste"... Plicticose... Majoritatea filmelor istorice/razboi, sunt plicticoase... Nu inotodeauna, dar in special alea inspirate din realitate. Cum zic, nu toate, dar mie de ex: Gladiatorul mi s-a parut SUPER plicticos, LOTR 3 (care avea un fel de razboi) avea faze care m-au plictisit, dar LOTR3 a fost bun :D . Eu consider ca daca un film te plictiseste TARE, atunci e prost... Asta e parerea mea... "A Knight's Tale", care era intr-un fel istoric, dar nu se intamplase in realitate (desi in film exista un perdonaj care e scriitor, care a existat in realitate :D ), nu a fost DELOC plicticos, m-a super distrat. Dar cum zic: Filmele istorice/razboi in GENERAL, sun boring.
|
Originally Posted by notorious:
mie The Hours mi-a placut super mult...si nu mi s-a parut ca a fost super promovat...de exemplu, mie mult mai mult mi s-a parut ca s-a vorbit despre Pianistul...si mi-e nu mi-a placut absolut deloc filmul asta...si nici A Beautiful Mind nu prea m-a dat pe spate desi multi au fost incantati de el... cu Pacientul Englez e un pic altfel situatia...mie nu prea mi-a placut mai ales cand l-am vazut prima oara...si cu toate astea imi dau seama de ce e considerat un film bun... |
Aseaaaa...bine ca mi-ai adus aminte de 'Saving Private Ryan' notorious. Imi explicati si mie ce-ati gasit la filmuletul asta cu pac-pac si patriotisme gratuite ca pe mine m-a lasat cam asa :-? :-? :-? :-? :roll:
|
Eh....*emotzicoana ashaaa de plictisita*.
|
pianistul ..sau super plictiseala!!!!nu va mai luati de The Hours ...a fost interesant ...nu la inaltimea cartii ...dar destul de bun...
|
M-a dezamagit "Some like it hot" ("Unora le place jazz-ul"), in afara de cateva scene interesante e plictisitor.
|
Mama... Cum INTDRAZNESTI sa insulti Dome Like IT hot?!?! este considerata unu dintre cele mai bune filme de comedie, si pe buna dreptate... :x... Dar ma rog... Fiecare cu parerea lui...
|
All times are GMT +2. The time now is 00:57. |