![]() |
Return of the King pe DVD - Cand?
Are cineva idee cand va aparea ROTK pe DVD?
|
Cauta si tu pe net un Release Date... ca ar trebui sa se gaseasca relativ usor...
|
Suntem si noi aici o comunitate care-l asteapta! :lol: Pe aceast acale fac un anunt catre toti crackerii din lume (in special pt aia din rusia :P): Ce mama raq va ia atata sa cracuiti un dvd?! O_o :P
|
|
Re: Return of the King pe DVD - Cand?
Originally Posted by Harun al Rashid:
|
Originally Posted by TLD:
Thanks si pentru asta, dar nici rushii nu-s baieti rai daca sar cu ceva de calitate si ... mai accesibil pungii noastre (mele). Asa ca fii linistit! De luat in serios stiu ce sa iau si ce nu! :wink: Daca vrei (vreti) am si gasit ceva (ROTK 4CD). Inca nu am primit si nu stiu exact ce calitate e, dar am motive sa cred ca e treaba facuta serios. Bafta! |
Exista divx-ul pe net momentan, nu stiu cat de legal cat de ilegal este (faceti-va ca nu baga-ti cobntroale pe net beieti :P ) si e pe 3 cd-uri... Gandalf stiu ca tremura acum cu gandul la el! Si ar mai fi si altii pe forum! ;)
|
TLD poate ar trebui sa-ti schimbi rank-ul, sa-ti pui Pirate of the Cinemagia :lol:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Chiar! Mai bine! Pirate of the Matrix !!! Chiar e misto! Ti se potriveste mai bine decat Spirit of the system :lol:
|
Originally Posted by BeNnY:
|
DVD-urile apar in general dupa 6 luni de la lansarea filmului... You do the math :D
|
Dupa cum spuneam: May 25:P
|
25 mai zici?, pai e bine dar pana atunci daca mai vreau sal revad o voi face tot pe 20 de cd. + calitatea imagini naspa :(
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
pai toata lumea are cd. pirat acasa si vor avea, iar asta nimeni nu va reusi sa o schimbe vreodata!!!!!!! :evil:
|
Poti lua filmul si dvx... Nu e dvd, dar macar ai filmul si poti sa te uiti la el acasa. :D
|
divx il am si io da se vede naspa
|
Atunci ia ALT dvx... Ce e atat de greu?
|
Eu am o problema mare ... nu shtiu ce sa fac ... sa ashtept sa cumpar toate 3 dvd-urile sau sa-l cumpar pe asta akuma ... in mai pe 25 ?
|
All times are GMT +2. The time now is 23:35. |