Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   spuneti-mi, va rog, cand...Eternal sunshine of the spotless? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83989)

apathic_me 23 Feb 2004 17:33

spuneti-mi, va rog, cand...Eternal sunshine of the spotless?

cand va aparea la noi Eternal sunshine of the spotless mind? Pentru ca pe acest site nu spune nimic.

Multumesc anticipat

emanuel 23 Feb 2004 17:40

Deocamdata nu este achizitionat de nici un distribuitor.

apathic_me 23 Feb 2004 18:13

multumesc pentru raspuns!

Presupun din ce-mi spui ca sunt sanse reduse sa vad prea curand acest film pe marile ecrane ale patriei.

Nu de alta, dar i-am citit scenariul acum ceva vreme si am fost destul de impresionat incat sa-mi doresc sa-l vad cat mai curand cu putinta.

emanuel 23 Feb 2004 18:24

Probabil ca in cele din urma il va achizitiona cineva, e un film destul de important, eu ti-am spus situatia de acum.
Pana in acest moment nu l-a achizitionat nimeni...
Asa ca nu dispera... mai sunt sanse...

BeNnY 23 Feb 2004 18:56

You could always use Kazaa :lol:

apathic_me 24 Feb 2004 13:30

Originally Posted by BeNnY:

You could always use Kazaa :lol:

Din pacate d-abia dupa 6 luni (sau pe aproape) de la apritie se poate downloada intr-o forma care sa permita vizionarea (fara prea multe frustrari). Doar daca am noroc se poate intampla acest lucru mai devreme.

BeNnY 24 Feb 2004 17:06

Nu chiar! Nu au trecut 6 luni de la lansarea filmului Kill Bill si ia da un search pe Kazaa la asta!

TLD 24 Feb 2004 17:11

Uite cum a ajuns filmu asta pe la topicu cu fazan! :lol:

apathic_me 26 Feb 2004 16:41

Originally Posted by TLD:

Adica s-a mai vorbit undeva pe acest forum de el?

Faza cu "fazanul" nu o inteleg, poate pentru ca-s novice (si nu numai!)

apathic_me 26 Feb 2004 18:48

Originally Posted by apathic_me:

Originally Posted by TLD:

Adica s-a mai vorbit undeva pe acest forum de el?

Faza cu "fazanul" nu o inteleg, poate pentru ca-s novice (si nu numai!)

Nevermind!

Am aflat despre ce e vorba!

PoliFanAthic 19 Apr 2004 14:27

Ma tem ca situatia este in continuare destul de ambigua in ceea ce priveste acest film ce se anunta totusi super-interesant(vezi site-uri "de referinta" imdb si rottentomatoes). Cu proxima ocazie, voi incerca sa-l vizionez. Nu ca as stii cand va fi asta.

apathic_me 19 Apr 2004 16:12

screen it!

Originally Posted by PoliFanAthic:

Ma tem ca situatia este in continuare destul de ambigua in ceea ce priveste acest film ce se anunta totusi super-interesant(vezi site-uri "de referinta" imdb si rottentomatoes). Cu proxima ocazie, voi incerca sa-l vizionez. Nu ca as stii cand va fi asta.

Intre timp, fara putinta de a ma abtine, am vizionat un screener (destul de bun- totusi- dar asta nu ma scuza cu nimic). Astept totusi sa-l vad si pe cinematograf prin 2007 cand probabil se va gandi cineva sa-l aduca si la noi (pentru ca la Festivalul International de film Transilvania nu am cum sa ajung).
Impresiile despre Eternal Sunshine le voi scrie probabil ceva mai tarziu intr-un alt topic.

All times are GMT +2. The time now is 09:39.