![]() |
Diseara
Ma duc diseara sa-l vad si eu. Spre deosebire de tine, eu ma duc plin de incredere, pentru ca, pentru mine, John Woo = un film OK.
|
Dezamagire
:evil:
|
De kkt
Am vazut aseara filmul si m-a enervat cumplit. Scenariul e foarte bun, dupa o idee excelenta, insa realizarea lasa de dorit din toate punctele de vedere. N-are nici un moment spectaculos, totul e previzibil, butoiasul de Ben Affleck (un buhait nesuferit) joaca de kkt, Uma Thurman pare picata din greseala in acest film, personajele negative sunt lipsite de credibilitate, iar finalul e banal si previzibil. Intr-un cuvant: un esec. S-a ramolit si John Woo. :x
|
i totally agree cu dan gerose: BIG disappointment de la john woo (boo, boo!), chimie benifer + uma = zero barat, nici-o scena k lumea, nimic memorabil, parca-i facut la norma... mare pacat! :o
intr-adevar: s-o fi ramolit woo? ca nici anteriorul (windtalkers) nu mi-a placut... |
voi chiar ma faceti sa stau acasa......
|
Eu stau, sau si mai bine, ma duc sa revad Cidade de Deus :wink:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Aprob pozitiv, intradevar plicticos. Poate ma repet , am folosit acelasi cuvant si pentru "Stuck on You" pe un thread vecin, insa asta e adevarul. Weekendul asta a fost de exceptie intradevar, 2 filme (Stuck on You si Paycheck) care desi aveau toate ingredientele sa fie cel putin onorabile si reconfortante (actori, subiect, regizor, reteta Hollywood la baza) au iesit nereusite rau. |
Sa inteleg ca nu f=degeaba a avut la americani note mici... Si eu care vroiam sa dau bnii pe el... Asteptam variante ripuite! :P
|
Eu de-asta am si spus ca nu mai vad in vecii vecilor un film cu Affleck!
|
l-am vazut sambata. daca n-ai citi pe generic ca e regizat de woo, ai zice ca e facut de michael bay - interesant ca idee, rasuflat ca actorie, banalizat ca actiune. imi aduce aminte ce tare a fost acum doi ani aproape 'minority report' tot dupa philip k. dick. iata ce iese dupa o nuvela. john woo ar trebui sa regizeze 'm:i 3" in locul lui fincher daca vrea sa supravietuiasca la hollyWOOd.
|
Am auzit ca nu e un film extraordinar... Merita vazut? Macar la HBO, daca o sa fie...
|
nu-i chiar catastrofal, dar daca astepti pana apare la hbo, o sa il si uiti!...
|
Atunci prefer sa uit de el... Nu am rabadare sa vad un film de care se zice clar ca e prost la cinema...
|
Cam proasta ideie aveti voi despre filmele care ruleaza acum. Ce filme va plac voua atunci ? Dupa cum se vede parerile sunt foarte vaste si total diferite. De exemplu, eu l-am vazut astazi si mi s-a parut k lumea. Ideea foarte interesanta si bine realizat. Iar Ben a jucat binisor, n-a picat de pe Luna, iar Uma s-a descurcat si ea. Mari pretentii mai aveti si voi ! Eu l-as mai vedea o data, dar numai ripp-ul. Intr-adevar, de ar fi sa-l purecam, am avea ce spune despre el. Dar, decat alte penibilitati, e OK. Totusi, ideea filmului e cam imbarligata, te pune pe ganduri, nu ?
|
ai dreptate, de-acum ne multumim cu cele vechi (vorba lui ogto - 'old and genius') iar cele noi ne lasa reci. si mie nu prea mi-a placut nici 'kill bill'. de fapt, am luat initiativa de a fi inamicul nr.1 al lui.
dar mi-a placut, de exemplu la nebunie 'dragostea costa' - baietii coen ma surprind mereu! deci, exista oaze de calitate in desertul de starpituri. |
All times are GMT +2. The time now is 00:48. |