![]() |
FAZAN
Hai sa jucam un joc inteligent si sa vede,m care e mai tare in filme vazute sau "auzit de..."
Un participant scrie titlul unui film (Numai in lba romana) iar urmatrul trebuie sa raspunda cu unalt titlu de film care incepe cu ultima silaba din filmul propus anterior. se da maMA se raspunde cu MAtrix castiga puncte cel care blocheaza cu un titlu la care nu se poate raspunde. ex. acelasi maTRIX Succes ! Primul titlu propus este RASCOALA |
L.A. Confidential se pune? :lol:
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Io nu-s de acord cu L.A Confidential ... asha k voi propune LAwrence Of ArabIA film cu IA ... :lol: |
Ia
Iarba verde de acasa se pune ? :lol:
|
YAMASAKI, parca asa se scrie. Merge??? :D
|
Originally Posted by Ionutz55:
IA nu YA ... |
N-ati raspuns
n-ati raspuns: titlurile filmelor in romana sau in original ?
|
Re: N-ati raspuns
Originally Posted by Dan Gerose:
Aici tre sa-l contactezi pe omu kre a scos topicu' ... Dk e sa scrii in romana sau in engleza - intervine situatzia filmului Devil's Advocate : Avocatul Diavolului sau Pact cu Diavolul. Multzi nu fac aceasta distinctzie shi iese o harababura totala... |
N-ar strica sa cititi mai atenti "enuntul", ca de aici pleaca multe greseli in viata. :lol:
|
Pai cu IA nu am gasit :(
|
Originally Posted by Ionutz55:
pai atunci conform jocului io ar trebui sa fiu pnctat iar tu ai F :lol: sac sac sac - te-am inchis, te-am impachetat :lol: |
Pai numai eu?? Nui corect :evil: . nimeni nu a ghicit :wink:
|
original
Eu as propune sa intre in joc doar titlurile originale ale filmelor, ca traducerile in romanesti sunt, in general, de kkt. :oops:
|
Da asa e. Numai titlurile in engleza :evil:
|
Re: original
Originally Posted by Dan Gerose:
|
De acord cu schimbarile. Nu e penaliza cineva cu F sau etc cel care nu a ghicit ci e premiat cel care a dat cuvantul-incuietoare. Dati drumul la joc.
|
Pai care e urmatorul film??
|
Pai vad ca nu ati termnat jocul precedent
aba verde de acasa e un titlu valabil. Zic si eu Sa mori ranit din dragoste de viata ...ptr ca diacriticile suporta inlocuire. Adica sh e acelasi lucru cu s, tz cu t si a-urile cu caciula pot fi a pur si simplu... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
Tank Girl |
Baa, da voi numa' fazan nu jucati aici!! tot ce am vazut este ca vorbiti intre vai ca pe orice chat!!!
Baaaa...daca fhatu se keama FAZAN pai jucati naib** fazan!! |
All times are GMT +2. The time now is 12:13. |