![]() |
Cel mai bun film de animatie de lung metraj
Votati cel mai bun film de animatie de lung metraj :D
|
Nu cred ca Nemo are adversar.
|
Nu am vazut Brother Bear insa am auzit ca e foarte bine facut!
Totusi.... NEMO RULEZZ :P :P :lol: |
Nemo si de la mine, desi si Brother Bear e exceptional!
|
'finding nemo', fireste.
|
Nemo
|
Nemo... De parca n-ar fi previzibil...
|
Quote:
nu-i chiar asa previzibil. o chestie imprevizibila mi s-a parut anul trecut cand a pierdut 'ice age'. |
Nemo
Cred ca Nemo nu are rival !
|
Nemo
|
Originally Posted by notorious:
Ma refeream mai mult la votul meu ca fiind previzibil... Dar tot nu cred ca o sa castige altcineva. |
ICE IGE merita sa castige. Foarte bine facut. Anul asta cred ca va castiga nemo
|
Nemo RULZZZ da din cate am vazut Brother Bear are shi ekl ceva de oferit... Totushi nimeni nu se compara cu Dolly din Nemo ... Dolly RULZZZ!
Dolly after bumping into NEMO : What's your name? Nemo ... Dolly: oh! .... What a nice name ... :lol: :lol: :lol: am ras cu lacrimi... Dupa Monsters INC Nemo e cel mai tare..... |
Intai sa vad Brother Bear care e facut de aceiasi oameni si dupa aia mai vedem :lol:
|
17 voturi Finding Nemo, 0 restul. Superioritate zdrobitoare ;)
|
Va fi zi de pescuit
|
lol...ar fi foarte amuzant ca acest Oscar sa nu se duca la Finding Nemo desi noi toti vrem sa ajunga acolo...nu cred totusi sa se intample asta....filmul merita cel putin un premiu!
|
Nu cred ca cei de la oscaruri vor fii asa siguri ca noi cine o sa castige..dar tot pestele cred ca va iesi primul....GO NEMO :lol: :lol:
|
Maine ma duc sa vad Brother Bear... sa vad cum e... :roll:
|
Brother Bear este un Film de la Disney mai bun decat alte filme dea lor... Ca "The Emperor's New Groove", care a fost foarte misto... Nu Merita Osacarul Brother Bear nici by AVREY LOng SHOT!!
Nu e sigur ca o sa castige Nemo... Desi toata lume zice: "Yei! NEMO RULEZZ!", Academia s-ar putea sa acorde premiul filmului "The Triplets of Belleville", care ste un film mult mai artistic si mai "deep"... Eu zic ca este egalitate intre Nemo si "The Triplets of Belleville"... Nu ca fani, dar ca prestigiu in lumea filmelor. Daca ma intelegeti... |
All times are GMT +2. The time now is 15:01. |