![]() |
filme Godard
cine are filme de Godard ?
|
Uhm... Care Godard? Nu are un nume complet, ca sunt multi care contin in nume Godard...
|
Originally Posted by ogto:
draga ogto, godard nu-i un nume care-l afli dand search pe google... |
Draga EgoN, nu am dat search pe Google. Eu nu sunt familiar cu regizori, sau ce-o fi Godard. Am dat pe IMDB (biblia filmelor) serach la Godard. Si am gasit mai mmulti Godardzi, oricare dintre ei putea sa fie. Am cerut simplu un nume mai complet...
|
daca n-ai auzit de godard, de ce intri pe topic-ul asta ??? godard afla ca este unul din cele mai mari nume de regizori europeni ai anilor '70-'80, despre care ai aflat si tu acum!
si oricum, i-am aratat initiatorului topic-ului cum sa faca rost de filme de godard. |
Am intrat aici de curiozitate... Am vazut Godard, "cine-i asta?" m-am gandit... Am intrat cu ideea ca poate staim vreaun film al acestui regizor, dar nu stiam ca e facut de el... Nush regizorii dupa nume... Acuma vad ca habarnam cine e... Gata m-am lamurit. Si daca tot te-ai rastit la mine ca nu stiu cine e Godard. macar stii numele lui complet si de ce nationalitate e?
|
il cheama jean-luc godard si e francez. si nu m-am rastit la tine. normal trebuia mai intai sa-l cauti si apoi sa raspunzi. pace, ok?
|
Ok, no harm done. Chiar daca vroiam sa gasesc ceva despre el nu puteam... Ca nu staim numele lui complet, :P. Ma rog, peace/tranquility.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:33. |