![]() |
Rol reprezentativ
Care considerati ca sunt rolurile reprezentative ale urmatorilor actori? (bineinteles numai din filmele pe care le-ati vazut):
1. Tom Cruise - 2. Patrick Swayze - 3. James Belushi - Daca acest subiect are feedback va urma o alta grupa de 3 actori cunoscuti. |
Tom Cruise - "Interview With A Vampire" vs. "M:I-2".
Patrick Swayze - "Ghost" |
Originally Posted by MinRep:
Originally Posted by MinRep:
James Belushi - Mr. Destiny |
Patrick Swayze - Ghost, Dirty Dancing
Tom Cruise - Eyes Wide Shut (e de Kubrick..ce sa-i fac? :D ) |
Tom Cruise memorabil, intai de toate in: Born of the Fourth July; Misiune imposibila (I, II); Cu ochii larg deschisi (super, ca e filmat de Kubrik); Firma, Interviu cu un vampir, Oameni de onoare, Ultimul samurai (pacat ca nu a fost nominalizat la Oscar - o rushine pentru Academie!) s. a.
Cruise nu a facut nici un rol prost... |
1. Tom Cruise - cred ca top gun ar fi pe primul loc, nu e filmul care l-a lansat? pe urma cred ca ar fi rolurile din born on the 4th of july, interview with a vampire si vanilla sky
2. Patrick Swayze - dirty dancing si ghost 3. James Belushi - i can't say ... :oops: |
Tom Cruise : Jerry McGuire
Patrik Swaize : Point break James Belushi : nimic, este simpatic dar mi se pare un actor de duzina |
"Eyes Wide Shut" (Cu ochii larg inchisi) nu mi se pare un rol reprezentativ pentru Cruise. Joaca bine (sau, ma rog, e bine indrumat de Kubrick), dar - poate tocmai fiindca e un rol foarte complex - nu il reprezinta ca actor...
|
Tom Cruise: Risky Business (n-am vazut Born on 4th July)
Patric Jvaiþ: nici unul James Belushi: n-am auzit de el |
|
Ar fi interesant sa vedem si un rezultat, adica rolurile reprezentative dupa voturile user-ilor CineMagia. Dar parca avem deja destule topicuri cu voturi. Asa ca...
Lisa Kudrow: "Prietenii tai"; Ethan Hawke: aici ezit... ori "Great Expectations" ori "Gattaca"; Christopher Plummer: aici chiar ezit, pentru ca nu am vazut prea multe filme cu el... |
Lisa Kudrow: Friends, Romy and Michele's High School Reunion
Ethan Hawke: Great Expectations Christopher Plummer: Pasarea Spin |
Lisa Kudrow: nu am vazut Friends, nu ma pot pronunta in acest sens. Insa pentru un actor care joaca intr-un serial este greu sa mai faca roluri remarcabile in filme (o exceptie ar fi totusi Bruce Willis)
Ethan Hawke: Training Day Christopher Plummer: Sunetul Muzicii, Pasarea Spin |
Lisa Kudrow: "Analyze this" si "Analyze that"
Ethan Hawke: "Great Expectations" Christopher Plummer: "Sunetul muzicii" 5 (*) |
Va propun grupa a 3-a:
1. www.stu-man.com/archives/russo.jpg]Rene Russo[/url] 2. www.omelete.com.br/imagens/cinema/news/batman_superman/bale.jpg]Christian Bale[/url] 3. Whoopi Goldberg ... Pe Rene n-am vazut-o in nici un rol reprezentativ, Christian Bale - as vrea sa vad "Equilibrum" unde am auzit ca ar face un rol bun, iar pe Whoopi cred ca o reprezinta "Sister act(I, II)". |
Originally Posted by Ilila:
Christian Bale a fost destul de cool in Equilibrium, dar "Empire of the sun" mi-a placut mai mult asa ca optez pentru asta. Rene Russo si Whoopy nu-mi plac. |
1. Rene Russo - Lethal Weapon (cam toate)
2. Nu stiu 3. Sister Act I si II :D |
Urmatoarea grupa ar fi:
1. Christopher Walken 2. Robert Redford 3. Kate Hudson Am pus link-uri spre paginile Cinemagiei in caz ca vreti sa-i votati! :wink: Deci, care este rolul reprezentativ al fiecaruia (numai din ceea ce ati vazut)? |
Ce mi-a placut:
Robert Redford - Butch Cassidy and the Sundance Kid Christopher Walken - Pulp Fiction (short but funny) Kate Hudson - Gossip |
Pe Christopher Walken l-am remarcat in "The deer hunter" si in "Catch Me If You Can"
Robert Redford - "Indecent Proposal" Kate Hudson - "Alex & Emma" si "Almost Famous" |
All times are GMT +2. The time now is 10:59. |