![]() |
anti-marx
Pt cei 7 magnifici si pt cei care au reprosuri de facut ii astept aici pt a-si etala
dezaprobarile la adresa mea. Nu vreau sa le blochez activitate conferentiala,dar onoarea de a nu fi lasi ar putea fi salvata aici. Eu cand am avut nemultumiri la adresa oricui le-am spus in fata,aici pe forum, nu in mp,conferinte sau emailuri. In alta ordine de idei, nimeni nu ma poate obliga sa accept superficialitatea unora dintre voi ca fiind o calitate nepretuita. Eu imi cunosc limitele, sunt dispus sa accept orice critica si sa raspund obiectiv. Deci, postati orice impresie. E mai civilizat. Asta in caz ca apreciati acest aspect. |
Re: anti-marx
Originally Posted by marx:
|
Orice probleme si neintelegeri existenta trebuie rezolvate, pentru a nu...degenera.
|
Oare am norocul sa am aflu printre cei 7? Nu de alta, dar 7 e shi numaru` meu. Hmm...poate ma limitez totushi la 666! ;) Hai marx, nu mai fii asha dramatic. Trece... :roll:
|
mie mi se pare o idee destul de proasta sa deschizi un asemenea subiect...sincer!
|
Originally Posted by ricutza:
Duuuh! Itzi dai seama ce ieshea daca deschideam Anti-Demona!? Ioai! Nici nu vreau sa ma gandesc! ;) |
marx asta cred ca se plictiseste groaznic... :roll:
|
Originally Posted by Demona:
|
Poate chiar eu?...
|
Insusi Gaandalf mi-a dezvaluit intalnirea celor 7 cavaleri ai apocalipsei care la ceas de seara,intr-o conferinta gotica, au incantat proverbe lugubre la adresa mea.
Pana acum s-au dezvaluit din umbra : Gaandalf, TLD, Emanuel, Ricutza, Demona. Pana la urma nu conteaza cine au fost, sunt curios sa stiu ce mi se reproseaza. V-am spus de la inceput, prefer nepolitetea dar nu admit lipsa civilizatiei. |
Doamne ce razboaie de culise se pregatesc pe aici. Scuza-ma Marx, sunt sigura ca ai si tu calitatile tale, dar crezi ca doare pe cineva destul de mult sa NU te placa. Prea multa energie nervoasa irosita...
Parerea mea umila e ca nobody cares about anyboy in forums. |
Eu iti spusei ce am avut de spus! Citeste primul post! ;) Si ce conferinta?! Am pierdut eu ceva pe aici? :x Sad sad sad! :roll:
|
Astepti de mult sa deschida altcineva topicul asta,marx? :wink:
Nu crezi ca e un pic cam prea evidenta incercarea:voi veniti si ziceti,eu stau si demonstrez? |
Eu nu postez decat atat : "Dk 2 izti zic k eshti BEAT, DU-TE shi te CULCA!" - in cazul asta 7 itzi zic shi nu sunt singurii!
Cu cat il discutatzi mai mult cu atat o sa se simta mai bine! Ii jucatzi jocul shi el se distreaza! Lasatzi-l k e VAi de steaua lui! :cry: vorba lui Nightwane : "se plictiseshte de moarte!" |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Eu va inteleg atitudinea voastra.Unde nu exista toleranta, nu exista nici curajul asumarii unor afirmatii. Nu Gaandalf?
Apoi, nu ma intereseaza ce gandesc despre mine nici 700 de oameni daramite 7. Eu inchei orice discutie cu voi. In primul rand suntem prea diferiti mental. Nici unul dintre voi nu va mai primi nici un cuvant din partea mea, asa ca stati linistiti. Maestre Daniel, cortina te rog ! |
|
N-o lua la goana,maestre marx.Iti piere interesul de la un mesaj la altul?Ce e cu atitudinea asta de Habarnam?Ai cumva impresia ca tu dirijezi mersul Universului?Nu o sa cada nici o cortina,si chiar il rog pe daniel sa lase deschis spatiul,or mai fi si altii cu pareri.
Regretele mele...domnu' marx,dar egocentrismul si aroganta se pare ca fac casa buna impreuna. Cum e corect,marinal sau mariner? |
Originally Posted by TLD:
Si cu ce ma-ti judecat voi, cand nici nu mi-ati spus ce-mi reprosati? Sau nu cunosti sensul cuvintelor? Dixit. |
|
All times are GMT +2. The time now is 06:02. |