Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   intrebari despre filme. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83826)

zelisca 27 Jan 2004 20:03

intrebari despre filme.

pe internet a aparut o stire cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film din istoria cinematografiei .asa spunea o revista annova citat de noul regizor care va face aceasta parte. suma se spune ca este de 308 milioane $ . mie greu sa cred asa ceva. nu cumva filmul titanic este cel mai scump? multumesc

Nightwane 27 Jan 2004 20:09

conteaza? prefer un film cu buget redus decat unul cu ditami bugetul. de ce? pt. ca mai mult ca sigur ca o mare parte din banii aia (nu ma intelegeti gresit....) se vor duce pe efecte speciale...si Harry Potter... ? sa fim SERIOSI! Titanic? Get real!

TLD 27 Jan 2004 20:31

308 mil?!! Extrem de mult! Intrebare: Oamenii aia nu au ce face cu banii?! Ce efecte poti baga intr-un film ca harry potter?! Se exagereaza cred cu stirea asta! Un link ceva... :roll:

zelisca 28 Jan 2004 10:50

raspuns

stirea aceasta cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film a aparut si in tv mania .a aparut si pe acest link:http://www.ananova.com/entertainment...sm_857999.html si pe sunday mail un ziar din marea britanie.

Dan Gerose 28 Jan 2004 11:32

Scump si prost

Sper ca, daca tot va fi mai scump decat Titanicul, nu va fi la fel de prost !

TLD 28 Jan 2004 17:05

Re: Scump si prost

Originally Posted by Dan Gerose:

Sper ca, daca tot va fi mai scump decat Titanicul, nu va fi la fel de prost !

E harry potter! Nu te astepta la cine stie ce film! ;)

PoliFanAthic 28 Jan 2004 19:12

Nu pui problema corect TLD. Cartile sunt cel putin ok, chiar foarte placuta, iar aceeasi ar trebui sa fie menirea filmelor: sa placa. Eu unul am vazut ca nu merge cu Columbus, dar am mari, mari sperante pentru Cuaron. In ceea ce-l priveste pe Newell, insa...chiar nu stiu. Ultima "capodopera" a fost cam...na.
Si pe deasupra, nu vor face filmul in doua parti? Asa mi s-ar parea justificat bugetul. Relativ...adica ma gandesc la cate chestii ar trebui introduse "artificial".

Dan Gerose 29 Jan 2004 12:10

Potter

Lasa ca, intr-unul dintre Pottere, meciul ala de nu stiu ce, cu copiii pe zburand maturi, n-a fost rau deloc. M-am amuzat.

raptor 29 Jan 2004 14:52

Re: intrebari despre filme.

Originally Posted by zelisca:

pe internet a aparut o stire cum ca harry potter si pocalul de foc va fi cel mai scump film din istoria cinematografiei .asa spunea o revista annova citat de noul regizor care va face aceasta parte. suma se spune ca este de 308 milioane $ . mie greu sa cred asa ceva. nu cumva filmul titanic este cel mai scump? multumesc

Daca e adevarat,atunci e cea mai mare risipa din istorie... :evil:

Gaandalf 29 Jan 2004 16:04

Re: intrebari despre filme.

Originally Posted by zelisca:

Originally Posted by raptor:

Daca e adevarat,atunci e cea mai mare risipa din istorie... :evil:

Nue deloc adevarat! Va fi super mediatizat shi cum juma' de glob sunt fani Harry Potter o sa se duca. La asemenea buget m-ash duce shi io' sa vad ce film necesita atatzia bani... shi o sa scoata shi mai mult ptr k totzi copiii sunt inebunitzi dupa Harry Potter! Shi cred k o sa ishi scoata banii din biletele kre vor fi cumparate ptr copii shi insotzitorii lor ... deci dublam nr copiilor sau chiar il triplam ... shi datzi-va seama ce o sa iasa.

La fel shi la Spider Man in vara - You'll see!

PoliFanAthic 29 Jan 2004 20:01

Ah, da? Si ma rog, inseamna ca si eu am dreptul sa spun ca Lord a fost o risipa de bani, daca mie nu mi-a placut. Dar nu ar fi frumos si ar fi lipsit de sens. Asa ca, pana apare filmul, fiecare cu iluziile sale.

raptor 30 Jan 2004 12:51

Originally Posted by PoliFanAthic:

Ah, da? Si ma rog, inseamna ca si eu am dreptul sa spun ca Lord a fost o risipa de bani, daca mie nu mi-a placut. Dar nu ar fi frumos si ar fi lipsit de sens. Asa ca, pana apare filmul, fiecare cu iluziile sale.

Imi pare rau Poli dar ashta e.Mie-mi displace HP.Ba chiar mai mult,da nu zic ce si cum ca imediat apare unu' sa-mi sara in cap ca imprastiu ganduri negativiste...Asta e.

All times are GMT +2. The time now is 17:25.