![]() |
Subtitrari !
Daca ma poate cineva ajuta cu niste subtitrari in romana sau engleza pt filmele de mai jos, ii raman vesnic recunoscator:
Piesa neterminata pentru pianina mecanica. Vremea Tiganilor. Antikiller. In lupta merg numai batranii. Agenda unui kamikaze. Nunta in Manilofka. |
Mai am cateva filme fara subtitrare in romana, poate le aveti voi:
Det Sjunde Inseglet (The seventh seal) Hombre |
ai cautat aceste subtitrari pe net?
|
presupun ca nu le-a cautat. Am cautat unul la intalmplare pe titrari.ro (la seventh seal) si am gasit vreo 3 variante in romana
|
Hai sa explic cum sta treaba.
Filmele astea le am de mult timp, tot am cautat subtitrari la ele(pe softpedia, titrari, dvd-box etc.) dar nu am gasit nimic. De vreo luna nu mai aveam internet, acum avem printr-un proxy, si am facut o noua cautare pe softpedia si pe dvd-box dar nimic. Din pacate, deoarece folosim proxy-ul, nu prea reusim sa ne logam pe site-uri (mail.yahoo nu merge, titrari.ro nici el) asa ca n-am gasit subtitrarea la Seventh Seal. Sint norocos ca pot sa ma loghez pe cinemagia.ro. Multumiti? |
ai macar un mail care-ti merge? altfel pe ce sa ti le trimit?
|
Trimite-mi te rog pe [email protected], o sa ma descurc cumva sa le iau. Si multumesc mult.
|
Revin cu o problema...are cineva subitrarea (engleza sau romana) de la "I Racconti di Canterbury" a lui Pasolini?
|
|
Fii serios, mai....crezi ca nu am cautat-o acolo mai intai? si pe alte zeci de site-uri? :x
|
as dori, daca vreunu din voi...
pecker @ 29,97 fps wassup rockers @ 25fps cast away @ 23,97 fps (pt 1 cd) all the invisible children @ 25 fps (pt 2 cd-uri) am cautat pe dc++, titrari, softpedia si nu am gasit asa ca nu veniti cu dinastea. multumesc anticipat. |
All times are GMT +2. The time now is 20:16. |