![]() |
URGENT!
Caut urmatoarele filme:
Jésus de Montréal Himmel über Berlin, Der birdy ed wood Cold Mountain Mystic River Shattered Glass Tesis Ninth Gate Callejón de los milagros, El - Midaq Alley - Miracle Alley Barry Lyndon Man Bites Dog Gohatto |
dau la schimb filme rare...ca sa nu credeti ca le vreau pe gratis :D
|
i REALLY REALLY REALLY need these movies....anybody?
|
pot sa te ajut eu cu un modest 'ed wood'. daca vrei, iti dau lista unui site foarte bogat, cu filme rare pe cd (vreo 2500).
dar ceva imi spune ca nu T intereseaza ajutorul meu. |
Pe mine
Ma intereseaza pe mine. Dar sa nu-mi dai site-ul play.com, ca-l stiu deja si-l recomand si altora interesati de filme rare.
|
oameni buni, vorbiti pe privat ca iar va trage daniel de urechi ca promovati pirateria
|
nu era vorba de play.com (kiar nu stiam de el, acuma ca am aflat, o sa-l vizitez), ci de **********.****.**. sper sa nu fi dat faliment intre timp (in ultima vreme ma tratau cam cu siktir)!!!
|
te pot ajuta cu lost in translation...
dar sunt chiar curios ce "filme atat de rare" detii? M-ar interesa ceva cu Humphrey Bogart daca ai... (Soimul Maltez, Casablanca, etc) |
de lost in translation am facut rost si l-am sters din lista
|
Blasted!------
|
N-am nici unul din filmele cerute dar pot sa ti le povestesc pe toate...
|
BAND OF BROTHERS are careva? e serial...
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
wow! sa inteleg ca le-ai vazut pe toate????? esti mare atunci! eu doar vreo cateva. kiar ma intreb cand vor face americanii un remake dupa TESIS, ca ABRE LOS OJOS a ajuns vanilat pe marile ecrane. sau poate e prea nepotrivit pt spectatorii puritani, in fine... |
> Nightwane cred ca te pot ajuta cu Band Of Brothers :wink:
|
Nightwane, daca gasesti Man Bites Dog sa-mi spui te rog si mie. Il caut de o gramada de timp. thanks
|
All times are GMT +2. The time now is 22:20. |