![]() |
CINEASTII, PRINTRE NOI...
Intr-un interviu la un post TV, Nae Caranfil avea cuvinte de lauda la adresa Cinemagiei si a forumului. Sugera insa ca TLD s-o lase mai usor cu Matrix-ul ala...
|
Re: CINEASTII, PRINTRE NOI...
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
eu zic ca cineastii se ascund...fie ne citesc pe furis...fie nu ne zic ca sunt cineasti...
si eu sunt foarte de acord cu atitudinea lor...chiar nu trebuie sa stie toata lumea ca sunt regizori, operatori, monteuri, scenaristi, critici de film etc...! dar vreau sa stiu eu! asa ca astept mesaje private de la cineasti! :P |
Si eu. De la cineaste. :P
----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Ric, cum adica astepti PM de la cineasti? Si cu mine cu ramane? Cu fidelitatea mea...
|
aha!...acum iti aduci aminte de mine?
parca ziceai ca forumistele de la cinemagia se vad de la o posta...ca parca au urechi de elfi... :D nu-mi amintesc sa fi vazut vreun comentariu dragut despre mine la subiectul ala, din partea ta... :P |
cineesti ma cineast? :wink:
|
Originally Posted by TLD:
Cand am citit postul asta am izbucnit in ras shi mult mi-a trebuit pana m-am oprit! :) Hobbitul Forum-ului shi-a spus cuvantul! TLD...you rule dude! :lol: de :lol:...adica LOL de LOL!!! ;) |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by ricutza:
Cum? Nu vezi ? Pentru tine ma las calcat in picioare de toti TELEDEII si Dezmonitzele. Iar tu nu vei sa ma bagi in seama... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
cum sa nu te bag mai in seama? :D |
All times are GMT +2. The time now is 08:22. |