Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   CINEASTII, PRINTRE NOI... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83756)

Leonard Pyron 17 Jan 2004 17:24

CINEASTII, PRINTRE NOI...

Intr-un interviu la un post TV, Nae Caranfil avea cuvinte de lauda la adresa Cinemagiei si a forumului. Sugera insa ca TLD s-o lase mai usor cu Matrix-ul ala...

TLD 17 Jan 2004 17:28

Re: CINEASTII, PRINTRE NOI...

Originally Posted by Leonard Pyron:

Intr-un interviu la un post TV, Nae Caranfil avea cuvinte de lauda la adresa Cinemagiei si a forumului. Sugera insa ca TLD s-o lase mai usor cu Matrix-ul ala...

Ok! De la 20 posturi pe zi - matrix voi slabi ritmul la 19 pe zi! Asta numai pt omul nostrul de baza Pyronu forumului... Ochiu lu Sauron, sau miopia matricei a.k.a Leonard Pyron!

ricutza 18 Jan 2004 03:33

eu zic ca cineastii se ascund...fie ne citesc pe furis...fie nu ne zic ca sunt cineasti...
si eu sunt foarte de acord cu atitudinea lor...chiar nu trebuie sa stie toata lumea ca sunt regizori, operatori, monteuri, scenaristi, critici de film etc...!

dar vreau sa stiu eu! asa ca astept mesaje private de la cineasti! :P

crydead 18 Jan 2004 12:34

Si eu. De la cineaste. :P

-----------------------------
Viitorul suna ocupat.

Leonard Pyron 18 Jan 2004 13:24

Ric, cum adica astepti PM de la cineasti? Si cu mine cu ramane? Cu fidelitatea mea...

ricutza 19 Jan 2004 00:30

aha!...acum iti aduci aminte de mine?
parca ziceai ca forumistele de la cinemagia se vad de la o posta...ca parca au urechi de elfi... :D
nu-mi amintesc sa fi vazut vreun comentariu dragut despre mine la subiectul ala, din partea ta... :P

Danny 19 Jan 2004 00:51

cineesti ma cineast? :wink:

Demona 30 Jan 2004 00:57

Originally Posted by TLD:

Asta numai pt omul nostrul de baza Pyronu forumului... Ochiu lu Sauron, sau miopia matricei a.k.a Leonard Pyron!

Cand am citit postul asta am izbucnit in ras shi mult mi-a trebuit pana m-am oprit! :) Hobbitul Forum-ului shi-a spus cuvantul! TLD...you rule dude! :lol: de :lol:...adica LOL de LOL!!! ;)

TLD 30 Jan 2004 08:44

Originally Posted by Demona:

Cand am citit postul asta am izbucnit in ras shi mult mi-a trebuit pana m-am oprit! :) Hobbitul Forum-ului shi-a spus cuvantul! TLD...you rule dude! :lol: de :lol:...adica LOL de LOL!!! ;)

Stai sa ma umflu in pene acuma! Si ai vazut pyroane ca numai postez asa de mult despre matrix! :P Acuma am mania cu Star Wars! Muhahahaha! :lol:

Leonard Pyron 31 Jan 2004 10:42

Originally Posted by ricutza:

aha!...acum iti aduci aminte de mine? ... :P

Cum? Nu vezi ? Pentru tine ma las calcat in picioare de toti TELEDEII si Dezmonitzele. Iar tu nu vei sa ma bagi in seama...

ricutza 02 Feb 2004 00:15

Originally Posted by Leonard Pyron:

Cum? Nu vezi ? Pentru tine ma las calcat in picioare de toti TELEDEII si Dezmonitzele. Iar tu nu vei sa ma bagi in seama...

cum sa nu te bag mai in seama? :D

All times are GMT +2. The time now is 08:22.