![]() |
FestAsia
nu ratati 'joint security area', 'distance' si - evident - 'dark water'!
& mai puteti revedea 'hero'. FestAsia: cel mai pasionant festival actual (din bucuresti). la elvira popescu, intre 16.01 si 01.02. felicitari institutului francez & independentafilm. go people go: u won't regret it! |
Mda, felicitari, dar totusi conditiile de la "Elvira Popesco" nu sunt prea grozave...
Programul il gasiti: http://www.cinemagia.ro/v1/?page=art...wsitem&ID=1176 sau http://www.culture-france.ro/controller?action=800 |
nu-nteleg... last time i checked, erau mai multe raspunsuri la topicu asta?! unde-au disparut? :o
|
FestAsia
Da, eu cred ca m-am jucat si mi-am sters din gresala mesajul . Asa sunt novicii :) . Oricum ideea era ca multumeam pentru recomandari.
Intre timp, am vazut Joint Area Security si Distance In plus am mai vazut Chihwaseon (premiu de regie la Cannes in 2002). |
Re: FestAsia
Originally Posted by "Alex Leo Serban"nu ratati 'joint security area',:
Come on man, chiar pe Distance il recomanzi.... Impreuna cu super Glue mi-au stricat dupa amiaza de duminica. E adevarat ca am plecat dupa vreo ora cand nu-si mai gaseau aia masina si mi s-a parut ca vireaza inspre un Blair Witch Project a la japonnaise... Se pare ca m-am inselat dar nu pot cred ca filmul e de urmarit. Plus ca ala care a facut subtitrarea in romana ori a vrut sa-si bata joc de noi, ori si-a batut Dumnezeu joc de el. |
'distance' nu e un 'bwp' a la japonaise. trebuia sa ramii & ai fi inteles de ce :wink:
|
Mi-a placut mult FestAsia, am fost aproape in fiecare zi. de-abia atunci am descoperit eu cinematografia asiatica, spre rusinea mea :oops: .
Vreau sa va intreb, voi ce informatii mai aveti, se va mai organiza un astfel de festival si anul acesta/viitor? Eu pandesc demult partea a treia a trilogiei razbunarii a lui Park Chan-Wook - Sympathy for lady Vengeance, si nu numai. Cred ca ar avea mare succes festivalul, tin minte ca anul trecut era plin, cel putin la unele proiectii. |
vreti FESTASIA din nou?
vreti FESTASIA din nou in 2006?
Miike , Park chan wook Kitano and more to come...? Astept comentarii |
Re: vreti FESTASIA din nou?
Originally Posted by Mitrix:
Normal ca vrem... :hmm: Who are you, by the way? :) |
Re: vreti FESTASIA din nou?
Originally Posted by Mitrix:
Da. N-ar strica daca s-ar pune si de o retrospectiva a unui autor asiatic care a avut perioada de gratie mai demult, cum ar Seijun Suzuki, Kinji Fukasaku... sau de ce nu, o retrospectiva axata pe studiouri : Shaw Brothers, Daiei, Toho, Nikkatsu etc. |
Ozu ati vrea sa vedeti?
|
ºtie cineva cînd e ediþia de anul acesta ºi care e programul? prin ianuarie ºtiam cã trebuie sã fie
|
o sa fie speram prin aprilie....
|
All times are GMT +2. The time now is 13:09. |