![]() |
Donnie Darko
Nu stiu cati dintre voi ati vazut acest film, dar cred ca cei care nu l-au vazut au ratat o experienta deosebita.
Am avut oarecum multe dileme dupa prima vizionare, dar cred ca la a doua lucrurile s-au mai clarificat. Este cu siguranta unul dintre cele mai interesante filme pe care le-am vazut in ultima perioada. |
Nici chiar asa
Hai ca mai sunt destule filme mai interesante !
|
Corect s/a batut prea mult moneda pe el.... 8)
|
si mie mi-a placut dar nu mi s-a parut atat de neinteligibil...sunt niste dileme care se vor clarifica la cea de-a doua vizionare dar all-in-all e destul de usor de figure out. oricum e mishtocutz filmu'
|
Mai interesante? Ultima perioada? Nu mai mult de 10.
|
Oare de ce nu-l au in baza de date?
Filmul e destul de interesant. |
Originally Posted by Matrix:
Acum este: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8739&hist=0 :D |
Cum vi se pare site-ul oficial? www.donniedarko.com
|
n-am timp sa vad site-ul, dar filmul mi s-a parut printre ultimele surprize devastatoare in domeniul independent movie-making-ului dupa 'memento' si 'requiem for a dream'. extrem de inventiv si foarte original (nu neaparat ca tema ci si ca mod de abordare). mishto si aparitia lui p. swayze. trebuie vazut, desi nu toti or sa cada pe spate la el.
p.s.: eu l-am vazut de pasti anul trecut!!! :P :P |
Donnie Darko is somewhat overrated, I reckon. Un film cu tenta sefe si alura de teen movie mult mai bun mi s-a parut The Butterfly Effect: si mai ofertant vizual, si cu mult mai multe incolaciri ale buclei temporale si ale sinapselor neuronale. Donnie Darko si-a avut partile lui bune: iepurele (cu tot cu masca, mult mai terifiant decit Rabbits al lui Lynch), vocea lui infundata spunind "wake up" si uritenia personajului principal. In rest, mi se pare o poveste sefe pentru adolescentii cititori de Stephen Hawking in carti de popularizare, cu fonturi de 16.
|
Butterfly Effect m-a lasat foarte rece, dezugstqandu-ma pe alocuri, asa ca raman la Donnie. Ceea ce m-a marcat pe mine a fost ca am avut senzatia ca eram absorbit in acel univers; adica exista cate o legatura intre multe din "detaliile" filmului. Pe deasupra, muzica e superklasse.
|
Si mie mi-a plcut mult de tot Donnie Darko, dar la prima vizionare... Dupa ce l-am digerat mai bine, parca nu mai e asa de "colorat"... all in all ... merita vazut si vorbit
|
Donnie Darko e cu siguranta un film extrem de "overrated", desi aud ca varianta "director's cut" e mult superioara. Ma rog, filmul in sine nu e plictisitor, dar mi se pare haotic si pana la sfarsit destul de lipsit de sens (ca sa nu mai zic logica). Nu-i neaparat pierdere de vreme, dar comparat cu un Mulholland Dr., pare infantilism.
Acceptabil - 7/10 |
Donnie Darko - 7/10
Donnie Darko(director's cut) - 8.5/10 In Director's Cut apar multe lucruri folositoare pentru intelegere filmului si nu numai atat. Dar totul pare mult mai legat si nu iti mai da sentimentul acela de film facut bine numai pe jumate |
Atatea comentarii pozitive la director's cut, incat ma simt obligat sa-l vad.
|
avem vreo sansa sa prindem director's cut-ul si pe meleaguri mioritice, sau ramane sa-l gasim cum si cand putem?
|
Cate filme n-au sosit la noi, nu-mi inchipui un amarat de Director's Cut la un cult film din 2001 sa apara.
|
Nu cred ca exista vreun cuvant care sa exprime sentimentele mele despre filmul acesta.
Pe de o parte, mi-a placut personajul Donnie Darko, scenariul, iepurele machiavelic si povestea time travel foarte diferita de orice alta poveste despre time travel. Pe de alta parte, I really don't see what the big deal is cu filmul asta. Nu zic ca nu e bun, of course not, mai ales pentru un film independent dar nu pot sa zic ca am fost blown away de poveste. |
Originally Posted by radu83:
il am eu...:) |
bine asa pentru a intelege mai bine filmul am inteles ca pe langa director's cut mai sunt si carti aparute si multe alte siteuri.e ma rog un fel de metoda de a scoate bani in urma "cult-following-ului" pe care il are.
filmul e ok, are idei bune si da, cere putina atentie ca sa-ti dai seama ce si cum, insa o sa raman cu lynch in materie de mistere de elucidat.ma indoies ca donnie darko va fi considerat vreodata altceva decat un film dragut. |
All times are GMT +2. The time now is 17:38. |