![]() |
gandalf sau panoramix?
votati .... si mor sa vad cum argumentati
|
Esti diliu?La ce sa argumentezi?Nu mai puneti 'concursuri' din astea,fir-ar.Pai e ca si cum ar trebui sa alegi intre prajitura si friptura,mouse sau tastatura,prietena sau prietena2.Fiecare e buna la ceva,da asta nu inseana ca una e mai buna ca alta.
|
Nu prea vreau sa judec, dar topicul asta nu-si are scopul. Deloc! Astept urmatoarele confruntari interesante:
Gandalf vs. Dumbledore Gandalf vs. Alchimistul Panoramix vs. Catherina de Medicis si medicul ei sau Nicolas Flamel vs. Claude Frollo |
Si eu as fi cu adevarat interesat de o comparatie intre Gandalf si Dumbledore.
|
:lol:
|
ce e aia 'gandalf' si ce e aia 'panoramix'? :roll: echipe de fotbal?!
|
Originally Posted by Leonard:
nope, detergenti!!! :o |
eu am votat cu Panoramix pt ca mi se pare mult mai amuzant si mai optimist...Gandalf e mereu serios!
|
Originally Posted by blitz43:
and they make your underpants oh so very white :roll: |
nu am pretins vreodata ca as fi vrut ca asta as fie coerent
da` ricutza a ales si motivat. asta nu va da de gandit? thumbz up for u, ricutza |
Originally Posted by ricutza:
subscriu! |
blandetzea si intzelepciunea .....
|
Mie imi place Panaramix, dar si Sarumana are farmecul lui.
------------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Bine mah....Panoramix e amuzant da prea depinde de el si potiunea lui tot satucu' ala.Si de ce nu-si baga toti copii in cazanu' cu ciorba,ca sa ajunga si ei malaci,asta nu inteleg?Gandalf,pentru veridicitate.
|
Originally Posted by ricutza:
permite-mi sa te contrazic ... o fi el serios shi itzelept ... da' shi in carte shi in filme sunt nishte faze katerink cu Gandalf ... mai ales in versiunile extinse LorD Of the Rings! :lol: |
Quote:
blitz, asta-i cea mai tare replica pe care-am auzit-o pe forum de vreo 2 saptamani sau mai bine! votez cu panoramix pt ca nu sunt fan al lui LOTR. gandalf e cam mort (nu ma refer la acest guru al site-ului nostru), parca (din primul film), pe cand panoramix traieste. cam ciudat topic, anyway! |
Gandalf iti permit sa ma contrazici...n-am citit cartile LOTR soi nici n-am vazut versiunile extinse...eu spuneam doar referindu-ma la ce stiam... :D
oricum, probabil ca si Gandalf e funny, dar nu atat de tare ca Panoramix... |
TOBLERONE sau Chupa Chyps ?
|
s-o mesteci sau s-o sugi ? (Toblerone vs. Chupa Chups)
|
Cum te tine. Fa-i ce vrei in functie de ce dantura ai.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:39. |