![]() |
storyboards unde? cum? cind?
Ma macina intrebarile astea. Se face asa ceva in Romania? Pentru filme pentru spoturi publicitare pentru clpuri . Daca vreau sa fac storyboards unde ar trebui sa intreb?
Numai bine! |
Re: storyboards unde? cum? cind?
Originally Posted by Dariz:
|
si daca nu ai pile? Unde pot sa imi prezint 'marfa'?
|
In locul stiut.
|
faci haz de oamenii necajitzi vad eu !!!:)
|
|
hahaha!!!! vad ca faci haz de oamenii necajiti!!!! stiut! dar nu de mine! Numeste-l rogu-te!
|
|
scuze pt repetitzia neintentzionata cu oamenii necajitzi. Nu mi-am dat seama ca a mai fost inca o data afisat mesajul! Intrebarea ramine!!! Unde?
|
|
Acum chiar ca e de ris!!! Sunt la un net cafe si se uita lumea la mine cum rid de unul singur!!! Parca joc un quest...si raspunsul se afla in mine!!!!! Nu se afla in mine pentru ca se afla altundeva. E singurul lucru care nu se afla in mine. Deci unde: la tine, in sua, pe marte unde? Cine are nevoie de asa ceva? Sunt talentat zic eu si vreau sa fac ceva cu talentul asta. N-are nimeni nevoie de chestia 'asta' de ii zic eu talent?Sau e prea mult talent in romania si este piatza suprasaturata care este raspunsul?
|
|
stai sa ne intzelegem!(eu raspund icu intirziere pt ca merge netul f.prost) Nu despre copyrighter e vb. Sau poate nu stiu eu despre ce este vorba atunci. Eu ma gindesc la ceva genu' desene ce ilustreaza care este actziunea sau unde este pos. camerei etc Eu la asta ma refer cind spun storyboards. Sau nu despre asta e vb?
|
|
mmmm.intzeleg!!! Multzumesc pentru sfat. Poate ca totusi stie cineva ceva mai suculent. O mapa as avea de aratat.
|
|
scump? :D
|
|
doctore, ce pula mea o dai in basini de-astea cu artistii?
un sotryboard e platit cu 4-500 de mii, depinde de agentii, pt ca de obicei aduc oameni din afara, doa pt proiecte (de la tonitza, de la facultatea lor de pictori) etc |
Originally Posted by Ambra Blu:
Aplic decat un subterfugiu stimulativ sa le reconfortez imaginatia. |
All times are GMT +2. The time now is 18:11. |