![]() |
Deces sir Ian McKellen?
Recent am descoperit o informatie tulburatoare pe Exprima-ti Parerea in legatura cu Lord of the Rings-The return of the King si anume cum ca interpretul lui Gandalf, sir Ian McKellen ar fi murit in timpul filmarilor la ultima parte.E adevarat?
|
Ash zice ca nu,din moment ce filmarile's gata si el inca traieste-vezi theonering.net,poza de la premiera...cu McKellen.Anyway,welcome'to'the'forum!
|
Re: Deces sir Ian McKellen?
Originally Posted by Angmar:
Fix! Sir Ian McKellen a dat interviu pe CNN ca in 2006, daca PeeJay accepta o sa joace in ecranizarea cartzii lui Tolkien, "The Hobbit". Crede-ma nu mi s-a parut deloc mort...doar in caz ca era un vampir sau ma rog... :) |
Originally Posted by Demona:
|
Originally Posted by Angmar:
mai!nu ma speriati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Originally Posted by TLD:
Pai asta e, daca e de distributie o sa fie numai Gandalf shi Bilbo din LOTR, ca restu` sunt o gramada de pitici. Nici unul nu e Gimli, dar e tatal lui Gimli, Gloin! :D Wow, daca asta face Hobbitul, vreau sa vad cum o sa arate dragonul Smaug!!! Oh joy! Shi se intampla ca Gandalf il i-a intr-o expeditzie pe Bilbo Baggins alaturi de 13 pitici shi...uhmm...se intampla multe! Trust Demona! Citeshte cartea! :D |
Originally Posted by Demona:
|
Las' ca stiu eu
Probabil ca prietenu' cu stirea alarmista a vazut ca Gandalf a mierlit in LOTR 1 si a reaparut in LOTR 2 si 3 si a fost derutat de situatie. :lol:
|
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:18. |