Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Bursa (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=234)
-   -   CINE ARE DESENE ANIMATE RUSESTI ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83440)

pyrro7 10 Nov 2003 12:19

CINE ARE DESENE ANIMATE RUSESTI ?

CINE ARE DESENE ANIMATE RUSESTI ?

pyrro7 11 Nov 2003 10:40

imi cer scuze in privintza modului direct in care m-am adresat...revin..Sunt in cautare de desene animate rusesti pe orice suport (caseta,cd,dvd..). Ma poate ajuta cineva in aceasta privintza ?

Leonard Pyron 11 Nov 2003 13:41

Frate, aici vorbim pe pagini intregi despre LOTR si MATRIX III, nu avem timp de asemenea productii care frizeaza artisticul si valoarea. Pe noi nu ne intereseaza decat gunoaiele comerciale.

pyrro7 12 Nov 2003 09:34

aaaaa ! SPUNETZI ASHA ! ma scuzatzi ! :)))))))

atunci...are cineva Rambo IX...am auzit ca e TAREE !

bruceleebatepevandamme 14 Nov 2003 10:22

tot nu mi-ai zis ceva titluri ca sa caut ! poate gasim ! :)

Gaandalf 14 Nov 2003 12:33

Originally Posted by Leonard Pyron:

Frate, aici vorbim pe pagini intregi despre LOTR si MATRIX III, nu avem timp de asemenea productii care frizeaza artisticul si valoarea. Pe noi nu ne intereseaza decat gunoaiele comerciale.

bey 89 de posts ... una e sa nu-tzi placa filmele astea Matrix shi LOTR shi alta e sa itzi chemi prietenii sa te "back u up" - e patetic rau de tot pe bune Pyron ...

fiekre are dreptul la parerea lui da lasa mangla shi nu-i mai chema pe preitenii tai k sa te aprobe - Este de-a dreptul PATETIC!

bruceleebatepevandamme 14 Nov 2003 13:07

sa lamurim un lucru pentru ca am impresia ca cineva scapa ceva din vedere !

patetic, -ã

I. [adj]
1. (despre persoane si manifestarile lor) 1. care vadeste mult patos; plin de patos, 2. care impresioneaza puternic, plin de patos; miscator, emotionant, duios;
2. (despre nervi) care inerveaza globul ocular;

II. [s. n.]
categorie estetica desemnand însusirea unei situatii sau a unei opere de arta de a provoca emotii puternice, de a impresiona.

(<fr. pathétique, germ. pathetisch, lat. patheticus)

revenind ... Mr. Gandalf aka. The Guru .... sa ia aminte, iar Mr. Leonard Pyron aka. The Senior Cui sa o tina tot asa; poate reuseste sa publice si pentru noi o lista amanuntita cu "gunoaiele comerciale" vizionate de dansul, ca sa nu mai fim in dilema in momentele in care ar trebui sa taiem orbeste titlurile din "7 seri" aka. B-24-FUN in cautarea unui titlu de film ....

sperand intr-o " colaborare fructuosa " , umil, al dvs. Brucelee (vadit stanjenit de Van Damme )

pyrro7 14 Nov 2003 15:23

??? ce avetzi oameni buni ???
CARE E PROBLEMA DOMNUUUU...Gaandalf.E USOR SA DEVII GURU AL cinemagia.ro...sau ce e nene ?

intrebam de desene animate !!!!! AI SAU N-AI ? DACA NU LASA-NE NENE IN P......ACE ! :evil:

Gaandalf 15 Nov 2003 18:07

Originally Posted by pyrro7:

??? ce avetzi oameni buni ???
CARE E PROBLEMA DOMNUUUU...Gaandalf.E USOR SA DEVII GURU AL cinemagia.ro...sau ce e nene ?

intrebam de desene animate !!!!! AI SAU N-AI ? DACA NU LASA-NE NENE IN P......ACE ! :evil:

Shti kre este problema mey pyrro ? Oameni k leonard al caprei ... ii intzeleg - nu le place un film sau 2 : - in cazul asta matrix sau lord of the Rings ... da una este sa nu-tzi placa shi sa scrii parerea ta shi alta este sa critici filmele respective in toate topicurile pe kre le acceseaza el ... cetreaba are LOTR shi Matrix cu desenele animate ruseshti ????? care este legatura k nu o vad in "pielea" mea...

+ nu intzeleg de ce se ia de mine k sunt fan la LOTR sau Matrix - gusturile nu se discuta asha k io nu intzeleg kre este problema lui ... poate k mie nu-mi plac filmele pe kre le urmareshte el sau altzii da imi dau odata cu parerea shi GATA nu aberez in neshtire ...

sincer - asta este prioblema mea ...

pyrro7 16 Nov 2003 14:14

nu ma intereseza ABSOLUT NIMIK din ceea ce aberezi dumneata !
DUMNETA INTZELEGI ?
CERTA-TE CU CINE VREI SI VâNEAZA PE CINE DORESTI DAR NU IMI SABOTA "CEREREA" !!!!
FA-TZI UN FORUM , DA-TE PESTE CAP SI SPUNE-LE TUTUROR CAT ESTI DUMNEATA DE MARE FAN AL NU STIU CARUI FILM !

TE ROG FRUMOS !

ERATA:
"ODATA" in EX: "A fost odata..." sinonim cu: demult..
si "O DATA" in Ex : ."..o singura data "

asha ca te rog mai da-te "odata" cu parerea despre ce film vrei matale !

Leonard Pyron 17 Nov 2003 13:05

Gaandalf, uite, pentru ca esti baiat fin iti dau un titlu de desen animat rusesc, poate te intreaba cineva si sa nu te faci de ras. Pentru tine iti dau unul mai simplu:"NU, ZAIETZ, PAGADI!"

pyrro7 17 Nov 2003 16:20

din pacate.....am ajuns la spusele domnului Pyron ( va multzumesc domnu Pyron!)...pe acest site, intr-adevar se prefera gunoaiele comerciale... :cry:

bruceleebatepevandamme 18 Nov 2003 08:39

devine interesant ! tare interesant !
pana acum nu s-a intamplat nimik constructiv !

A ! Ba nu ! Gresesc ! Am aflat un titlu ! Pagadi ! :P :roll:

Leonard Pyron 18 Nov 2003 11:13

Exista si exceptii, pyrro, nu te speria usor. Am vazut acum cativa ani o ecanizare in des.anim. rus dupa Shakespeare. Se spunea ca a fost facuta de studioul moscovit doar cu ajutorul financiar al englezilor pentru ca altfel erau in faliment. E adevarat? Ce mai fac acum rusii?

pyrro7 18 Nov 2003 15:07

exista.. normal!! ..imi si aduc aminte de emisiunea aia ....era un desen animat facut din frame-uri din picturi pe sticla...FOARTE FRUMOS SI IMPRESIONANT ...eram insa cam necopt atunci....CE MAI FAC RUSII ?? habar n-am ...pe bune ..faceau lucruri SENSIBILE ..acu toata lumea e ZAPACITA de "americanismele" astea de itzi iau ochii dar in care ideea PUTE de la o posta!..OFFF..OFF..

paa ! mai vorbim!.aaa!! era sa uit .....ce au mai facut rusii!

http://www.jovefilm.com/mas.htm

aleenutzza 18 Nov 2003 16:31

foarte frumoasa colectie de desene animate (cel putin asa pare..dupa coperta), dar, vezi tu, cel mai nou film e din 1995 (si e doar unul) ..si asta nu ne raspunde la intrebarea ce mai fac rusii acum...oare mai traiesc? sau au "migrat" cu totii spre tarile calde?! :cry:

pyrro7 18 Nov 2003 16:41

FAC BOMBE ATOMICE !..am glumit :lol:

aleenutzza 18 Nov 2003 16:43

pe bune sau in desene animate?! :D

bruceleebatepevandamme 19 Nov 2003 10:01

to : alenuzza

sper ca atunci cand ai zis ca cel mai nou film e din 1995 te-ai referit la "Old Stair" by Alexander Gorlenko si nu la primul rand care zice " Masters of Russian Animation Volume 1 - $19.95" pt ca semnul ala "$" din fatza se regera la bani (nu la ani) ..... :o

aleenutzza 19 Nov 2003 10:09

to: van damme in sange

bine ca esti tu deshtept! :roll: :D

All times are GMT +2. The time now is 14:12.