![]() |
Filmele anului
Va rog sa ma ajutati (care vreti- care puteti) cu io informatie:
Care sunt filmele romanesti facute in 2003 si ce filme romanesti au avut/ vor avea premiera in 2003? Multam fain pentru ajutor. Alexa |
voi presupune ca esti din Bucuresti. Daca e asa, ai mare noroc, ca vin (in Weekend, mi se pare) vreo 6 premiere romanesti. Sincer, nu stiu cum se numesc, dar stiu ca 2-3 sunt in premiera absoluta, iar restul au participat la niste festivaluri romanesti si internationale. Vezi ca vor prezenta si productii 2001-2003: "Filantropica", "Furia"... dar si cateva regizate de unii tineri.
Mai intereseaza-te. Daca aflii ceva, imi spui si mie, ca io mi-s din Timis, n-am asa bafta. |
|
deocamdata, dintre filmele romanesti de anul asta, cred ca doar maria merita vazut (insa numai o data); numai ca mai sunt de asteptat examen si ultimele pintilie si blaier (mai vorbim next week)
tancul + ultimele filme de malvina ursianu, mircea daneliuc si ioan carmazan nu merita atentia |
Premiera la Maria pe 21 nov a.c.
|
am (re)vazut ieri maria si, cu toate punctele lui slabe (destule), e un film care merita vazut
|
Da, intr-adevar merita vazut. Este un film interesant, lasand la o parte aceleasi probleme cu saracia, mizeria, etc de care m-am cam saturat sa le vad in filmele romanesti.
Oricum, un plus pentru Diana Dumbrava si Horatiu Malaele care reprezinta piesele de rezistenta ale acestui film. Pacat insa de dialoguri care 70% nu se inteleg. Bine ca era subtitrat in engleza, altfel pierdeam mult din el. P.S. Vii azi la Patria sa vezi si restul de dezastre romanesti? Daca da, s-ar putrea sa ne intalnim in sala... eu voi fi acolo. |
draga emanuel, mizeria si saracia sunt peste tot in jur, asa ca nu le poti evita; valoarea sta tocmai in modul cum o tratezi (in stilul lui caranfil sau al lui carmazan?)
sincer sa fiu, nu prea mi-a placut protagonista; in schimb malaele e sarea si piperul filmului ai perfecta dreptate cu dialogurile; e una dintre problemele (eterne?) ale filmului nostru ps nu pot veni azi la patria, dar o sa vad maine examen, de la care astept multe; va fi cu siguranta mai bun decat daneliuc si carmazan |
Originally Posted by ioniliescu666:
Sa speram ca este mai bun decat cele de ieri... eu nu ma mai astept la nimic, sper doar sa ma surprinda in mod placut. Carmazan in schimb este un deazastru. Credeam ca va fi o porcarie filmul, dar nici chiar asa... a mers prea departe, chiar ne crede idioti. Si discursul sau de la "Gala" alaturi de Nicolaescu "filmul meu s-a nascut azi in aceasta seara alaturi de voi. "... bullshit! |
din fericire, filmul lui carmazan a murit tot aseara :)
un astfel de rebut nu merita sa traiasca mai mult :evil: |
Nu cred ca aceeasi parere o au si acolitii lui Carmazan care aplaudau ieri in sala ca nebunii....
|
(aia ramasesera pe locurile lor de la plenarele cu toarshu' :)
|
Da, cred ca ai dreptate...
Oricum, cel mai bun film din Gala filmului Romanesc pana cum (n-am vazut "Daneliucul" si cel al lui Pintilie) mi s-a parut Examen. In rest, "Raportul" e dezastru, iar "Sauna" e pur si simplu jalnic. Maria merge, e chiar un film bun... |
Daneliuc e o bmba catastrofica. Pintilie mai misca.
|
ce-ati zice sa le punem intr-un 'top' - de la 1 la 6 (ca mai multe nu e!)? cred ca va fi - macar o data - unanimitate... (fanii carmazan-daneliuc-blaier sa se abtina :roll: )
|
Cum adica?
|
Examen picat
N-as fi de acord cu Emanuel. Parerea mea e ca Titus Munteanu a picat "Examenul" si inca rau de tot. Este un film lipsit de forta, de viata, prost jucat. Pacat ! Subiectul era extrem de ofertant si putea iesi un film deosebit ! :evil:
|
Re: Examen picat
Originally Posted by Dan Gerose:
Nu cred ca Titus Muntean a picat "Examenul"; mie mi s-a parut chiar revelatia Galei. Un clasament personal al Galei (cum propunea A.L.S.): 1. Muntean 2. Pintilie 3. Netzer 4. Daneliuc 5. Blaier 6. Carmazan Cu mentiunea ca numai primele 3 merita vazute si vor rezista probei timpului. La celelalte 3 ordinea nu prea mai conteaza, toate sunt niste rebuturi. |
Re: Examen picat
Originally Posted by ioniliescu666:
Si eu cred la fel, ca l-a luat cu brio... |
I totally agree :)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:35. |