![]() |
Anii '90
Ah, the nineties! Ce repede au venit si au trecut, ma cuprinde nostalagia and that's a bad sign.
Eu cand ma gandesc la deceniul trecut imi rasare in minte o imagine a actualului guvernator al Californiei... Arnie, in vremurile lui de glorie ca terminator (in Terminatorul 2). Predator de asemenea mai springs to mind, si Alien. Stiu ca filmele acestea NU au aparut in anii 90 (DUH!) dar ea atunci le-am vazut, si le-am vazut, si le-am mai vazut nitel. De aceea cand ma gandesc la anii 90 asta-i primul lucru care imi vine in minte. ... asta si michael jackson. :wink: PS: Asta-i postul meu nr 150. Sunt veterana... I feel so old. :lol: |
Haideti mai! Vreti sa cred ca atunci cand va ganditi la deceniul care a trecut nu va incearca nici un sentiment de nostalgie???
:o :-? |
Mda, cinematic vorbind, nu am nici o nostalgie fiindca pot oricand sa revad un film care m-a impresionat. In acelasi timp nu pot sa aleg un film al deceniului, mai ales fiindca nu l-am trait din plin, cum s-ar fi cuvenit. Nu a fost alegerea mea, a fost alegerea timpului.
Deceniul trecut imi pare asa de indepartat. Imi pare aproape ireal, dar apoi ma gandesc la ce am vazut si ce am trait atunci si parca incercand sa actualizez totul imi dau seama ca nu s-au schimbat prea multe. Dar totusi s-au schimbat destule. |
Originally Posted by PoliFanAthic:
:o Wow...now that's deep man... :) |
M-as putea face un veritabil politician, nu-i asa? 8)
|
Deceniul 10... hmm... Pai, daca ar fi sa ma gandesc la el, imi apar, in aceasta ordine: Alain Prost, Ayrton Senna, Nigel Mansel si Michael Schumacher.
Apoi, daca ma concentrez mai bine: ultima rasuflare a comunismului, dupa care Serbia si Croatia. Partea cinematica vine pe la sfarsit, iar notabile vor fi, intotdeauna: "Pulp Fiction" (asa se schimba viitorul), "American Beauty", "Se7en", Jack Nicholson as "The Joker", "Schindler's List" luand OSCAR-ul fiind film alb-negru, "Jurassic Park" (asa se schimba lumea efectelor speciale), moare Stanley Kubrick (si cu asta, bata?), moare si Fellini (mai devreme, totusi), Antonioni face film paralizat, ovrbind prin semne (vai, cat ii place!!!) si... cam atat! (In plus, va spun eu, "Eyes Wide Shut" imi va ramane mult timp in minte. In orice caz, mai mult decat "Analyse This"!) I hate the 90s! |
pentru mine anii '90 au o atmosfera aparte...imi place foarte mult muzica, imi plac foate mult si anumite filme din acea perioada...imi aduc aminte de Titanic si de cat de mult am asteptat filmul asta....si de faptul ca am stat la o coada imensa ca sa iau bilet...imi aduc aminte de Independence Day...imi aduc aminte de Ultimul Mohican si de The Bodyguard vazute in aer liber la cinematograful din Neptun...sau era din Jupiter?...nu mai tin minte exact...
in vin in cap decernarile premiilor Oscar pe care am inceput sa le urmaresc in direct la sfasitul anilor 90...imi aduc aminte de campionatele de fotbal la care participa si Romania! chiar nu te inteleg MinRep cand spui ca urasti anii astia... |
Pentru mine anii '90 au inceput odata cu introducerea cablului TV, cu vestitele Canale 5, Italia 1, Rete 4. Nu stiu cine isi mai aduce aminte de Ambra si "Non e la Rai", despre "Striscia la notizia" ("Carcotasii" reprezenta o copie la indigo dupe aceasta emisiune), despre "Mai dire gol dell lunedi" (cea mai comica emisiune ever, parerea mea), Gery Scotti, Fiorello, Starsky si Hutch pe Italia 1... Mai era si MTV (pe vremea cand stiam toate melodiile din European Top 20), Eurosport (un vis devenit realitate: sport toata ziua la TV), Cartoon Network (Atom Ant, Top Cat, Maggila Gorilla, Flintstones).
Apoi a aparut PRO TV-ul. Mi-aduc aminte ca primul lor film a fost "Die Hard II". Acasa TV cu filmele sale de Cinemateca si cu meciurile din campionatul italian (alt vis devenit realitate pentru un fost fan al Napoli-ului lui Maradona). Blondie cu "Maria". |
Originally Posted by ricutza:
Eh, de fapt, ala era un citat dintr-un episod din "Johnny Bravo". Iubesc anii '90, ca orice tanar de varsta mea! Ia sa vedem cum vor fi anii '00 (ce bine suna!) Iar in anul 2000, Cand nu vom mai fi copii, Vom face tot ce am vazut candva! |
I hate the '90.
Pentru mine echivaleaza cu explozia de grunge... I rest my case. :evil: Va salut! :wink: |
PC, moartea lui Senna, explozia canalelor de televiziune, copil, disparitia prieteniilor, aparitia relatiilor de afaceri, Forrest Gump, MTV,somaj, telefon mobil, Seinfeld, casatorie, Smells like teen spirit, politica pana la saturatie, ura, Twin Peeks, Senna-Mansell Monaco 1992, Natural Born Killers, HBO, Piata Universitatii, Cranberries, contactul cu lumea din Occident, casa, masina, ore suplimentare, tepe, Eurosport, Lock stock and two smoking barrels, CM SUA 1994, Flooooooorin Calinescuuuuuu, Jerez 1997, Pete Sampras, divort, razboiul din Yugoslavia, Pulp Fiction, piesele lui Andrei Serban la TN, publicitate, JFK, razboiul din Irak, alegeri 1996-schimbare-deceptii, moartea lui Freddie Mercury, zambetul lui Iliescu, mineri, dragoste, accidente, Cracker, REM, CNN live, eheeeee…La vita e bella.
P.S. Nothing compares to U |
Originally Posted by Ping:
:o *fluier de admiratie* |
All times are GMT +2. The time now is 08:08. |