![]() |
Cel mai comic film EVER
Salutare. Uite revin cu un alt subiect care nu stiu daca a mai fost abordat sau nu. Cea mai tare comedie ever. Dupa parerea mea, cel mai tare comedie ever este Scary Movie 1. Am ras cu lacrimi, iar acel film l-am vazut de vreo 7 ori. Super film. Alt film de comedie ..... nu-mi vine in minte. dar poate stiti voi. |
Poate ca odata, demult, as fi zis si eu acelasi lucru. Dupa ce am vazut SM a doua oara am ramas insa cu o senzatia amara in gura. O comedie savuroasa este Meet The Parents. Ma refer la comedii...comedii. Adica nu la filme care sunt partial comedii, pentru ca adeseori ca un film sa fie bun trebuie sa existe o anume doza de umor.
Foarte mult mi-a placut Bedazzled. Este o comedie deosebit care chiar are un mesaj, desi nu pare capabila de asa ceva la prima vedere. Sigur sunt multe alte comedii interesante, dar nu are sens sa le enumar pe toate. |
sunt de acord cu tine. Pact cu diavolita este fara doar si poate, unul din filmele mele preferate. L-am vazut de o gramada de ori. Este genul de film care-l poti vedea de zeci de ori. La fel si Legally Blonde 1.
|
Mi-aduc aminte din tineretea mea :) de politist din beverly hils (parca). De el ce ziceti?
|
beverly cop 1-2-3? la el te referi?
|
Originally Posted by Mircius:
|
eddie murphy...... nu mi-a placut. Nici un film cu acel tip. A, mint. In afara de showtime, care Robert de niro face tot filmu', eddie are si el o evolutie asha si asha.
|
looolza!
best comedies ever : Analyse This, Analyse That ... Bruce Almighty
|
Bruce almighty in afara de o singura faza, nu prea a fost reushit. parerea mea
|
Rat Race e capu'(vorbim de comedii la care sa razi,nu? :) ).Prezinta!Si m-am distrat zdravan la piratzii...-e un film superb-primul film cinstit pe care l-am vazut de muuuuuulta vreme incoace.
|
inca nu le-am vazut. Nici Rat Race, nici celalalt cu piratii. Inca.
|
O comedie care mi-a placut foarte mult: O, Brother, Where Art Thou? Superb.
|
Am incercat sa vad acel film, dar n-am putut. Kiar nu vad de ce il consideri asha de bun. Ma rog, gusturile nu se discuta.
|
Mai tineti minte comedia O lume nebuna nebuna nebuna?
|
O brother... a fost bun. Mi-a placut si Beverly Hills Cop destul de mult. Bruce a fost iarasi bun. Primul nas la psihiatru a fost misto, al doilea nu. Alta comedie mortala:Mickey Blue Eyes.
|
Enumar numai dintre filmele pe care le-am vazut mai recent
cel mai comic ever: Raising Arizona. Altele foarte comice (ordine aleatoare): Airplane!, Catch-22, Manhattan Murder Mystery, Take the Money and run, Love and Death, The Curse of the Jade Scorpion, Im Juli, Bruce Almighty, Dogma, O, Brother, where art thou?, Punch Drunk Love... usw. |
Spaceballs... no competition.
Rick Moranis as Dark Helmet: How many assholes we got on this ship anyhow? Dark Helmet: I knew it. I'm surrounded my assholes! Keep firing assholes! Dark Helmet: I can't breathe in this thing! |
history of the world - partea I - si singura din pacate :(
|
:)
Comedie neagra - best EVER : Pulp Fiction / Snatch / Lock,Stock and 2 Smoking Barrels ...
(*) (*) (*) (*) (*) |
Snatch a fost un film care m-a luat pe nepregatite. Bravo mie.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:16. |