![]() |
Concurs "Pirates of the Caribbean"
Salutare!
Cred ca m-am regasit pe lista de castigatori - zic asta ca poate e altcineva cu acelasi nume :) si am trimis un mail la adresa indicata dar nu am primit nici o confirmare... Astept confirmarea sau ma duc direct la Multiplex? Scuze de intrebare, dar e prima oara cand am noroc :wink: Multzam anticipat de orice raspuns. |
Daca ai esti printre castigatori cel mai bine te duci sambata la Multiplex.
|
OK. Probabil ca o sa fac o fuga, macar de plimbare sambata dimineatza 8), dar chiar eram curios daca nu trebuie sa-mi vina si vreo confirmare...
|
Nu trebuia sa-ti vina nici o confirmare, tu trebuia sa confirmi ca vii dupa ce te-ai vazut pe lista cu castigatori.
Oricum toti castigatorii de la concurs vor avea numele pe lista aflata la intrarea in cinematograf, asa ca te asteptam la film! |
daca ai castigat un tricou sau basma cu potc sunt dispus sa le cumpar .... contacteaza-ma pe pm daca ti se pare interesant !!!! sunt un mare fan potc si as frea un item cu acel film ....
|
Originally Posted by regedit:
|
jolly roger-ul de prezentare ar fi bine .... dar in continuare vreau ori tricou ori basma !!! chiar si pe bani ... si mai ales basma (curata daca se poate)
|
Tricouri si bandane vom avea in curand la un concurs cu Piratii din Caraibe pe site.
Fii pe faza! |
nu sunt f. norocos de felul meu .... asa ca prefer sa il ajut cu ceva galbeni :)
|
Cu avatarel, o sa fac o arhiva nuam cu potc, care sa cuprinda cam 15 poze. Nu o fac ca cea de la matrix de 18 :p
|
Intrebare de la oameni care n usunt din Buc'? In caz ca (Doamne ajuta)castig si io ceva obiecte, pe unde ma duc? Nu zic, de bilete nu-i bai, ca ma inscriu doar la Timisoara, dar la lucruri amuzante, interesante si cu nume de filme pe ele, ce fac? (sau ce as face?)
|
Toate premiile de la concursurile de pe site se trimit prin posta (inclusiv pentru cei din Bucuresti).
Exceptie fac invitatiile care se ridica de la casieria cinematografului din orasul respectiv. |
All times are GMT +2. The time now is 08:20. |