![]() |
Cum pot atasa o imagine numelui?
Cum pot atasa o imagine?
|
Presupun ca te referi la avatar(?). Pai intri in profil (in susul paginii), aici jos de tot la
Quote:
|
Am incercat, insa nu stiu unde pot atasa poza pe care o vreau eu. Poza se afla pe desktop....help!!!
|
Originally Posted by Anne:
Nu se poate face upload la avatar-uri. Cu alte cuvinte nu poti sa-ti pui ca avatar o poza care se afla la tine pe Desktop, ci doar una din galeriile de avataruri de la noi sau o poza de pe net (atentie, nu mai mare de 80 x 80 pixeli). Daca vrei ca avatar o poza de pe net, nu trebuie sa o salvezi la tine pe calculator, ci sa-i specifici URL-ul (in IE, dai click dreapta pe poza respectiva > Properties > copiezi ce scrie la Address). Succes! |
Nu poti de pe desktop pt ca optiunea asta nu e posibila pe forum aici.
|
Sau sa-tzi dschizi un cont pe net,sa-tzi faci un homepage si acolo sa-ti pui imaginea respectiva si tot ce-tzi doreste inimioara. 8)
Yete,bai,100 de 'posturi'!Hepi bardei tu mi...... |
raptoare apropo de avatare: vezi ca nu mai ai, sau e unul mai special facut cu cybercerneala invizibila :lol: :lol:
|
Am si io o intrebare de baraj: poza mea (nu de alta, e misto si chiar imi place) e foarte mica, si pe fundalul asta negru abia daca se vede. Alte poze sunt clare, mai marite dacat apar ele in listele ce poze. Si acum vine intrebare: nu se poate marii poza asta a mea? nu neaparat ca dimensiune, dar sa fie luata mai de aproape. Sau macar sa ma ibagati miste poze noi in liste. Sar' mana anticipat.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:23. |