Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Terminator 3-Rise of the Machines-cea mai mare dezamagire??? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82882)

Gaandalf 10 Aug 2003 13:56

Terminator 3-Rise of the Machines-cea mai mare dezamagire???

Un film foarte mult ashteptat care pur si simplu m-a luat prin surprindere. 100 de minute de vizionat in care firul epic "efectiv" trece pe langa tine si nu-ti dai seama ce a fost, efecte relativ bune, coloana sonora - o absentza totala, un chiul nesintzit, o tentativa inutila de a reproduce ceea ce maestrul James Cameron a reushit sa faca acum 9 ani de zile...
Am ieshit din sala de cinema in acelashi timp :cry: + :o
Johnatan Mostow :x - "lasa-ne, lasa-ne" + Locul 1 la "Rushinica"

Ashtept parerea voastra ...

TLD 10 Aug 2003 14:19

Omule esti cam disperat dak nu observi un topic deschis mai jos, la filme in general. Si devii enervanmt cu acest topic!!!

TLD 10 Aug 2003 15:26

Citez din mesajul trimis de Gaandalf pe mesaj privat(pute-ai sa mi le zici si aici)
Citez: "mesaju de mai jos este k sa aflu de unde pot cumpara pe caseta video Terminator 1 + 2

bah da varza mai eshti - impushca-te
"lasa-ne, lasa-ne"
"
Dap draga utilizatorule nu vad nimika despre casete video sau ce drak zici. A... este un topic sub. Aia e altceva! Insa cu cele 2 topicuri despre t3(pareri) ti-am recomandat deja topicul!
p.s: Sper sa nu-mi porti pica! :lol:

MinRep 11 Aug 2003 22:23

Gaaandalf s-a intors. Si se observa. Da' macar de data asta nu se invarte in jurul "Stapanului inelelor". Bine ai revenit, mi-a fost dor! Da' las-o mai moale!

That's it! I'll write a story about the invention of porcelain!!!

raptor 13 Aug 2003 11:51

Shi chiar asha,de ce nu te mai invartzi in jutul LOTR?

t3 e bun.Am ras la el mai zdravan decat la....am ras,oricum.
sa dau copy/paste pana la topicu' de pe 'Film in general'?
:lol:

jona 10 Dec 2003 13:17

People, parca era vorba de "Terminatorul 3". Mie mi-a placut sfarsitul, adica, macar intr-un film, bomba nu se opreste in secunda 0, si, macar intr0un film, populatia globului char moare. 'Sto! :lol:

PoliFanAthic 10 Dec 2003 13:38

Sweet :lol:

KORBEN 12 Dec 2003 03:00

t3???

de ce s`ar duce orice persoan a cu un minim de neuroni in viata la asa ceva?
le`am tot vazut pe 1+2 care sunt ok pt segementu de varsta 10-17 ani
si nu ca as regreta vreo secunda daca cameron ar fi calcat de tren da nici macar cu edward furlong nu mai era

Nightwane 12 Dec 2003 08:52

un film absolut penibil....pacat de 1 si 2 care au fost hai sa zicem...ok...dar asta e de-a dreptul jenant...

baubaul 08 Jan 2004 18:12

T3 mi s-a parut ca fiind o parodie la celalte doua!

ArsDeViu 15 Jan 2004 18:58

I-a lipsit ceva. Nu sunt sigur ce. Partea a 2-a a fost cea mai reusita.
Poate o sa compenseze la T4.

notorious 16 Jan 2004 14:00

nu mi-a placut deloc 't3'. tot filmul e ca un teren minat: realizatorii vor sa faca ceva nou, nu stiu ce si de fiecare data calca pe cate-o bomba care-i arunca-n aer.

nightwane, te-as invita sa motivezi de ce 't1' & 't2' sunt doar ok... :roll:

Gaandalf 16 Jan 2004 18:04

Universul Terminator s-a stins odata cu johnatan Mostow! :evil:

notorious 17 Jan 2004 14:07

Quote:

Universul Terminator s-a stins odata cu johnatan Mostow

subscriu!

apropo, va mai exista cumva 't4'?? la cum a mers la box-office 't3'-ul, 't4' ar trebui sa apara cu un buget cu vreo 50 de mil mai putin.

TLD 17 Jan 2004 15:27

Ideea pentru un t4 exista... Dar acuma vom vedea cum se vor descurca fara arny sau dak se vor descurca! ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:45.