![]() |
Trip Hop & Stuff
E cineva amator de muzici de-astea? Trip hop, ambiental, urban, electro? E interesat de schimb de CDuri?
|
bah, CRYSTAL METHOD intra la categoria asta?
fain de tot albumul ala VEGAS Va salut! |
dar cu siguranta ca da... Morcheeba, Portishead, Terranova, Amon Tobin, Lamb si alti cantautori d-astia, nu ?
sign me in! :) n-am prea multe cd-uri cu care sa ma laud, dar spune-mi ce ai pe-acolo, si poate gasesti ceva interesant la mine. |
daca esti din buc f bine
da-mi un catalog cu ce ai |
avem... multicele
dar presupun ca pana acum ai cam facut rost de ce voiai |
Mare amator
Eu sunt un mare amator de astfel de muzici. Apropo de asta, desi la viata mea am vazut multe concerte, recitalul lui Tricky de la festivalul EXIT 2003 de la Novi Sad a fost poate cel mai adevarat ! De-a dreptul incredibil !
Si ca o invitatie: in perioada 9-11 octombrie, la Timisoara are loc editia a sasea a celui mai important festival de muzica electronica urbana, TM03BASE. Va spun eu ca merita (si asta nu pentru ca sunt printre organizatori). Pentru detalii, intrati pe site-ul tmbase.ro. |
Sounds tempting...2 bad I don't have a private jet...yet :)
|
Re: Mare amator
Originally Posted by Dan Gerose:
i'm there, anul trecut a fost rupere, si la ce se anunta si acum... :P |
Creste
Cred ca e singurul festival care creste de la an la an. In editia asta va exista si un recital in premiera in Romania, Jay Cunnings, MC Ziggy & Atomic Hooligan, la 4 platane, 3 CD-players si 1 microfon.
|
ambra, asculta hungry lucy, goldfrapp si daughter darling, sunt super mishto
|
Originally Posted by eliza:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:33. |