Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Al Pacino vs. Robert de Niro (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82583)

bill_the_butcher 04 Jun 2003 23:17

Al Pacino vs. Robert de Niro

hehe, trebuia sa apara si asta. ce credeti. care-a fost mai tare, care inca este? votul meu merge catre al pacino. nimeni nu tipa ca el. jack nicholson e mic copil.
Al pacino merita mai multe oscaruri, mai ales pentru nasul 2, preferatul meu din toata seria. col. slade e prea tare. dar si jake la motta, soferul de taxi si vito corleone. sa nu uitam ca al pacino a refuzat rolul lui han solo, care s-a clasat in topul AFI Best Heros pe locul 14.

catallin 05 Jun 2003 10:52

Asta e ca PC-ul contra MacIntosh. Nu e nici unul mai tare ca altu. Depinde de aplicatie.

theo 05 Jun 2003 11:22

Originally Posted by catallin:

Asta e ca PC-ul contra MacIntosh. Nu e nici unul mai tare ca altu. Depinde de aplicatie.

Eu as da oricand PC-ul meu pe un Mac 8)

Sau altfel spus, il prefer pe Pacino, pentru ca este un actor mai complex si inca mai are multe de spus. De Niro joaca aceleasi tipuri de caractere si in plus in ultimul timp s-a cam prafuit.

lecter 05 Jun 2003 12:27

Imi plac mult amandoi, dar votul s-ar duce catre Pacino, care a fost mai constant decat DeNiro...plus ca nimeni nu poate prezenta un discurs asa cum o face Pacino, asta ar trebui angajat sa motiveze echipe de fotbal, baschet, etc. 8) De asemenea, DeNiro nu prea are decat o replica care a ramas cu adevarat in istorie, pe cand Pacino numai in Scarface are vreo 2-3 absolut memorabile.

bill_the_butcher 05 Jun 2003 22:28

robert de niro in ultimul timp a-nceput sa accepte orice rol ii trece prin mana, pe candal pacino are o filmografie (mai restransa ca a lui de niro), dar totusi, selectiva. oricat de slab ar fi un film cu al pacino(simone, revolution), el il salveaza de fiecare data prin prestatiile sale. mi-ar fi placut sa vad un star wars cu al pacino in rol principal. am inteles ca el a refuzat rolul lui han solo.

catallin 06 Jun 2003 13:15

Pacino e un actor foarte bun. De fiecare data cand il vad intr-un film imi zic CE BINE JOACA. De Niro ma face sa uit ca e actor si cand il vad imi zic CE BINE E! Cam asta e diferenta.

patch4all 06 Jun 2003 15:32

Este o alegere sui generis in privinta subiectului propus. Eu il prefer pe Robert Pacino :D

LeonardPiron 06 Jun 2003 20:15

bun asa, mi-a placut . si te inerveaza keanu dio caprio

Arhanghell 06 Jun 2003 23:20

I hope my kids like marilyn manson...

da...intrebare din seria Satana sau Marilyn Manson...dac-ar fi, as zice ca Manson toata ziua...

:wink:

baubaul 14 Jun 2003 09:50

Al Pacino....Robert Deniro...greu de ales...
Inclin spre Al Pacino,pentru ca nu s-a "prostituat" precum Deniro jucand in comedii si a avut roluri si roluri memorabile ,bine mai putin ultimele(People I Know)
Personal am ramas impresionat de rolul din Donnie Brasco(super!!!)si din Scent of a Woman(impresionant)
Despre Deniro ...nu pot sa zic de rau :D Mi-a placut in Heat(alaturi de Al Pacino,bineinteles dialogul din cei doi e cireasa de pe tort)in Taxi Driver si The Fan
Deci un egal sau"..depinde pe ce sistem il rulezi" :wink:

phantasmagoria 14 Jun 2003 12:40

hoo-wha I'd have 2 say Pacino, si imediat dupa el De Niro. Este recunoscut faptul ca atunci cand Al Pacino 'vorbeste' audienta incremeneste,discursul sau de la Globurile de Aur din 2001 si reactia persoanelor aflate atunci in sala fiind un exemplu clar. Am scris 'vorbeste' astfel deoarece Al Pacino aduce la un nivel superior aceasta actiune,el transmite o forta,un magnetism care parca sunt rupte din alte lumi. De-a lungul timpului Pacino a devenit si mai tulburator, dupa cum am vazut in de curand in The Recruit,Insomnia si S1m0ne, nici o replica de-a sa nu este altfel decat puternica. Nu cred ca exista un film de-al lui care sa ma fi dezamagit,iar printre preferatele mele ~in afara de cele mentionate de voi~ adaug Scarface (ca Tony Montana : 'Say hello to my little friend' & 'I bury those cock-a-roaches!!' 8) ) si The Devil's Advocate (discursul de la sfarsit freaked me out,interpretarea a fost cutremuratoare :evil: ). In teatru este genial ,un exemplu fiind Hughie (Eugene O'Neill).
Pe cei doi i-am vazut jucand 'impreuna' in The Godfather si apoi Heat & Pacino a fost mai bun.

marx 15 Jun 2003 13:23

Originally Posted by phantasmagoria:

Heat & Pacino a fost mai bun.

De ce nu recunosti ca cel mai bun in "Heat" a fost Michael Mann.

Hell_Girl 15 Jun 2003 20:52

Pentru mine a ramas memorabil discursul lui Pacino din City Hall, in biserica. Am ramas cu gura cascata cand l-am vazut.

Anonymous 19 Jun 2003 20:58

Originally Posted by Hell_Girl:

Am ramas cu gura cascata cand l-am vazut.

Se vede si in poza, mamicule. hahahaha

Gavriil 08 Jul 2003 21:59

Pacino vs. DeNiro

Ash inclina spre Pacino pentru ca are o gama mai diversificata de roluri, pe cand DeNiro mai nou se plimba prin imaginea "ori mafiot ori politist".

Kuh-Hah!!!

Demona 10 Jul 2003 16:25

..asta a fost lovitura sub centura...dar totushi...ash inclina spre Al Pacino...avantajul lui Pacino este ca a jucat BESTIAL in "Avocatul Diavolului"...

Gaandalf 21 Sep 2003 16:30

Al Pacino nu a jucat bestial in Avocatul Diavolului (Satan ? ... Call me Dad!) a jucat incredibil .. l-a intruchipat pe Satan :evil: cum nimeni altcineva n-ar fi putut face asta nici in 1000 de ani de acum incolo ...oricat de atr este actorul asta ... inclinsper robert de Niro ... este eroul meu ... cel mai tare actor ... :lol: (The antichrist - whatever!)

bobby mi-a demonstrat de multe ori talentu' lui shi .... jos palaria ... ar fo o prostie sa incep sa inshirfilmele sau fazele da' din partea mea este cel mai tare ... amandoi sunt nemaipomenitzi pacat k nu se inghit unu' pe altu'.

Shtiatzi k : la filmarea The Heat ei 2 nu shi-au vorbit shi cia scena din Diner knd stau ei de vorba este filmat separat cu fiekre separat ... oricum calificativ ptr bobby : (*) (*) (*) (*) (*)

shi ptr Al : (*) (*) (*) (*)

Dan Gerose 30 Oct 2003 16:26

Unfair

Topicul asta e chiar ingrat. Totusi, parca balanta mea inclina usor spre Pacino.

PoliFanAthic 30 Oct 2003 18:27

Mi se pare trist ca De Niro nu are sustinatori, in sensul ca nimeni nu il considera mai bun decat Pacino. Eu niciodata nu m-am simtit apropiat de Pacino si ultimele sale filme mi s-au parut dezamagitoare, in timp ce ma abtin de la a spune acelasi lucru despre filmele lui De Niro. Once Upon a Time in America mi s-a parut un film senzational, cu De Niro in frunte. Amandoi sunt buni, dar eu il prefer pe De Niro. Cred ca este o chestie de preferinte in principiu.

regedit 14 Nov 2003 12:13

= sau ca la pronosport x. (cu mentiunea ca pacino joaca in general acasa)

All times are GMT +2. The time now is 21:24.