![]() |
Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).
Io zic ca cea mai simpatica e Ambra Blu de departe ca rar mai gasesti in ziua de azi femeie sa fie aspectuoasa, desteapta si sa vorbeasca frumos engleza si naspa sunt destui de exemplu Amyd si cu Crydead sunt super figurantzi nu m-am descis care e mai stresant asa ca e "ex-aeqvo".
|
:lol: :lol: :lol:
P.S. Las' ca ai sa intzelegi tu de ce... :wink: |
Cred ca va incepe razboiul cu un asemenea topic! De departe cel mai tematic si cinic cinemagist e Ambra Blu.Dar sigur nu e fem. Oricum asta conteaza prea putin.
|
Mie imi place cum scrie MinRep si l-as nominaliza pe el.
|
Amyd e profesorul stresant, o combinatie de durere surda in cot, Dan Negru, un furuncul, mauntain diu, Gabriel Cotabitza, zero tv si Boreste, dar eu sunt mai figurant k ca el! :lol:
============================== Viitorul suna ocupat. |
Moderator, inchide subiectul asta, te rog. In 2 saptamini iese cu singe pe pereti..
|
Iese dar poate macar o sa fie mai misto ca Matrix Reloaded.
Si daca scapa cineva punem si de o continuare. Si ca sa-mi dau cu parerea cei mai tari sunt vizitatorii de la "Voi despre filme". |
Cel mai gunoier e unu' pe nume musique sau muzichie.E venit direct din stana(frate cu tzapu').Merita un premiu pt. incoerenta si trivialitate.
|
Mie imi place OMID care e asa de inteligent ca il da desteptaciunea afara din cap (a se vedea avatarul). In plus, e logoreic de modest si pentru ca are asa de putine mesaje vrea sa reboteze forumul - Amidomagia sau ...
-mania :evil: |
Nu doresc sa ma implic in asa ceva (am pareri personale si majoritatea imi plac). Am venit sa multumesc pentru nominalizare.
|
Originally Posted by victor:
"Poate macar" e foarte corect. Asteptam si cacofonii |
MinRep e rusinos....
|
Pt toni :
Am defecte si mai mari. Cat despre cacofonii daca cauti atent o sa gasesti. |
Nu mai caut ca ma plictisesc. Ne vedem la urmatoarea intilnire si-mi dai o bere.
Daca nu vrei, iti dau eu. |
Hai sa-ti spun unul din celelalte defecte ale mele. Mai repede accept o bere decat sa o dau eu.
|
Emanuel, programeaza o intilnire mai curind, ca am de dat o bere. SI anunta-l PERSONAL pe Ambra, ca sa vina si el. Si vezi la ce ora pui filmele, sa ajunga si Maria. Io vreau doar sa fie in weekend.
Parerea lu' Blitz43 |
OK da nu vikendu asta ca plec la munte.
Apropo de ce neaparat in vikend si de ce neaparat cu film ? |
Ma gandesc deja la o alta intalnire....
COMING SOON.... "The Return of the Intalnirea Forumishtilor Cinemagia" Opens July / August nationwide (I hope!) |
Daca e prin julie-jaugust poate ajung shi io. :roll:
[Cu toate ca am fost very naughty] |
Originally Posted by toni:
Si penixul lui AB. |
All times are GMT +2. The time now is 14:19. |