![]() |
Unde va rula Matrix Reloaded
As dori sa stiu care vor fi cinematografele unde va rula acest super film
|
Ar fi interesant de stiut daca si cand ruleaza la Glendale. Au un sistem de sunet (DTS) superior celui de la multiplex (Dolby Digital)
Speaker for the deaf |
MULTUMESC pentru informatie, chiar sunt un fan al acestui cinematograf si credeam ca mi se pare mie ca se aude mai bine, credeam ca din cauza subiectivismului.
Cred ca o sa fie puhoi la premiera :( |
Premiera SIGUR va fi la Mall. La Glendale nu cred ca va ajunge in primele 2 saptamini. Si eu sint un fan al acelui cinematograf, datorita in special filmelor de vineri de la 12 noaptea...
|
Si de ce la Glendale nu va ajunge in primele doua saptamani? Daca intr-adevar o sa fie asa, o sa ajunga dupa doua saptamani? Am ajuns dependent de DTS si de-abia astept sa-mi mai pun cardul Cinemagia la treaba, ca a cam lancezit...
|
Matrix va intra in premiera la Glendale. Chiar in perioada 23-29 mai.
Orele sunt aceleasi + vineri si sambata ora 24,00. Rezervari placute! |
Mii de multumiri! Am planificat: Rx, Ly. Doar nu era sa scriu unde in sala, ca ramaneam fara, nu? :lol:
|
Ce bine ca e la glendale...M-am speriat cind am vazut programul de wekendul asta, am crezut ca e o greseala. Eu ajung la 12 noaptea. Altcineva?
ps: ce bine ca am gresit cind am zis ca "sigur nu vine in primele 2 saptamini la cotroceni" |
Sal'!
bah, ce e atâta graba! Pun pariu ca tot anu' ne vor stresa astia prin cinemauri cu filmele astea doua :x . Le vor relua de le vor gasi dracii... :o . PAREREA MEA! :D |
All times are GMT +2. The time now is 10:50. |