![]() |
Dezamagiri
Daca cineva m-ar intreba acuma sa spun un film dezamagitor, as replica instinctiv "Dreamcatcher". Stiu ca nu e bine sa ai idei preconcepute, mai ales ca filmul practic nici n-a fost lansat, dar tot ce am citit de la cei care l-au vazut deja au fost articole dezolante...se pare ca s-au facut schimbari majore fata de carte, care mie mi s-a parut foarte interesanta, si astfel filmul s-a banalizat si s-a transformat intr-un "kitsch"
Peste toate, oricum distributia rolurilor este jalnica... |
Sa inteleg ca aici discutam despre dezamagiri? Interesant !! :lol:
|
Dezamagire mare de anul asta pentru mine: Gangs of New York.
|
Nu inteleg ce nu ti-a placut la Gangs of NY.E drept a fost un film cam sanderos si cu o poveste cam obosita dar in rest un film destul de bun
|
Parca s-a mai discutat ceva asemanator...
In fine, capete de afis: "Sphere", "Silence of the Lambs" (nu e rau, dar ma asteptam la mult mai mult, dupa atata publicitate), "Lord of the Rings" (eh!), "Moulin Rouge" (aici inca sunt derutat) si ar mai fi... A, da, "Hook"! |
Daca vrei sa vezi de ce nu mi-a placut Gangs of N.Y. cauta ce am zis despre el la topicul despre Oscaruri. Legat de el am revazut de curand la HBO Varsta Inocentei ( tot Scorsese) si e " a breath of fresh air" pe langa G of N.Y.
|
Macar suntem de acord ca Daniel Day-Lewis face un rol super.
|
Da, mi-a placut foarte mult, in ambele filme. 8)
|
acum imi vin in minte doua mari dezamagiri...prima este Atacul Martienilor pe care nu l-am vazut, initial, la o varsta care sa-mi permita sa gust astfel de parodii...am fost foarte socata cum de a putut iesi asa o tampenie dintr-un film in care jocau atatia actori valorosi..ulterior am revazut filmul si mi-am mai schimbat parerea, dar tot am ramas cu un gust amar...
a doua dezamagire de care imi aduc aminte a fost Ocean's Eleven varianta noua...toata lumea care il vazuse mi-a zis ca e super-marfa si avea multi actori buni si pur si simplu nu m-am asteptat la un asemenea rezultat... spre deosebire de primul, pe care l-am inteles la o a doua vizionare, a doua oara cand am vazut Ocean's Eleven nu am reusit decat sa ma conving ca filmul este intr-adevar un esec! |
am fost doar nitel dezamagit de "once upon a time in the west" si "once upon a time in america". doua filme superbe, dar parca au fost prea lungi si au avut si scene inutile.
|
Eu cred ca cea mai mare dezamagire a fost IMPOSTOR(chiar nasol) iar pe locul doi se plaseaza astreix si obelix mission cleopatra ..chiar aberant
Cat despre GANGS OF N Y mie mi s-a parut f bun si ideea a fost super...merita un oscar pt daniel day lewis |
De dezamagiri nu prea am avut parte. Dar ultima memorabila a fost The Jungle Book 2. Un mare fassssss. Nepotilor mei insa le-a placut. Poate ca inca nu vazusera originalul.
|
Dezamagirea vietii mele este Cristina. Am tinut mullt la ea, dar....a, scuze, aici era vorba de alt fel de dezamagiri...
:-) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lasa Toni...bine ca ti-ai descarcat sufletul. |
Minority Report.
Nu spun ca nu mi-a placut ideea, dar are niste efecte speciale menite sa impresioneze pustanii ; iar finalul e mai mult decat previzibil. |
Gladiator, clara si mare!
Mi s-a parut o copie palida dupa Spartacus. N-am vazut montaj mai prost. Am avut senzatia ca s-a filmat non-stop cu x camere si s-a montat ca meciurile in televiziune - cu ajutorul carului de reportaj. Nu ma dau mare cu termeni tehnici, efectiv asta a fost senzatia. Salut Cata |
Sa afli ca ceea ce poate fi climaxul Titanicului - ridicarea vasului la aproape 90 de grade - este tehnic imposibil.
Am vazut pe Discovery un documentar unde spunea ca vasul ar fi putut sa se incline cu max 12 grade fata de nivelul apei. Datorita greutatii s-a rupt inainte sa se incline mai mult. |
Sal'!
Bah Toni, si tu ai avut o Cristina? Si eu. Insa situatia a fost invers. EU am fost dezamagirea vietii ei. Capu' sus! P.S. Apropos, vorbeam cu niste prieteni la un pahar de vorba (pleonasm?! nu se pune). Faza e ca toti au avut la un moment anume, in vietile lor, o Cristina. Fatalitate cruda! |
Subscriu!
N-am deviat de la subiect?... |
Originally Posted by catallin:
Tinand cont ca exact asta a fost ideea pe care Ridley a decupat secventele de lupta ale gladiatorilor - asemanarea cat mai mare cu o transmisie NHL & co - si faptul ca montajul completeaza foarte bine tipul de incadraturi si miscari de aparat pe care le-a executat Mathieson (venit din lumea reclamelor si a clipurilor muzicale), n-as zice ca e chiar asa de prost... in plus Scalia a mai si fost nominalizat la Oscar pentru el. But of course, de gustibus. Salutari, Andrei |
All times are GMT +2. The time now is 11:13. |