Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Intilnirea forumishtilor cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82354)

christi 18 Mar 2003 14:01

Intilnirea forumishtilor cinemagia

Am o idee traznita. Probabil ca n-o sa tina, dar nu ma costa nimic sa incerc.

Ce-ati zice de o adunare a noastra, forumishtii de pe cinemagia? Alegem o zi anume, un loc anume (probabil Bucuresti), si ne stringem cit de multi putem. Vedem un film, mergem la o bere, mai povestim...
Tare mi-ar place sa va vad pe voi si in spatele nickului de aici...
Cine nu poate sa vina, nu e problema. Oriciti sintem tot e bine.

Eu sint din Brasov si nu pot sa vin chiar oricind... dar... ce ziceti de premiera Matrix? E un film pe care aproape toti vor sa-l vada. Mergem la Multiplex, apoi prin alte partzi...

Astept pareri :) (totusi nu-mi dati prea tare in cap)

Frodo 18 Mar 2003 16:44

Suna Bine!! I'm in !!! Trebuia sa faci un chestionar ceva cu voturi, sa vedem cati zic "da" macar!

Luke_Dorian 18 Mar 2003 17:41

Si cand e premiera la Matrix?

Frodo 18 Mar 2003 18:02

Mai prin vara cred !!! :o

PoliFanAthic 18 Mar 2003 20:49

Hehe...nu ar fi de mine asa ceva :)

Hell_Girl 19 Mar 2003 00:09

Eu nu as veni. Prefer anonimitatea. Imi ofera o libertate de opinie un pic mai mare.

Frodo 19 Mar 2003 12:43

Hell_Girl sa stii ca m-ai pus pe ganduri si cred ca e mai bine cum zici tu !! Merci ca m-ai limpezit!! :lol: :lol:

PoliFanAthic 19 Mar 2003 13:36

Originally Posted by Hell_Girl:

Eu nu as veni. Prefer anonimitatea. Imi ofera o libertate de opinie un pic mai mare.

Eu nu inteleg de ce.

ricutza 19 Mar 2003 14:04

eu as veni...nu cred in pastrarea secreta a identitatii...in momentul in care scrii ceva, in care iti exprimi o parere, spui automat si ceva despre persoana care se ascunde in spatele nick-name-ului...asta nu inseamna ca nu respect hotararile userilor care decid sa-si ascunda identitatea...

Demona 19 Mar 2003 20:28

YAHOOOO!

Let's do it! Acum shtiu pentru ce o sa imi i-au concediu la vara! :) ...Let's work it..and play it...tanananananananananaaaaa....!!!!

Luke_Dorian 20 Mar 2003 02:08

Unde mergem la Multiplex sau la Patria?

christi 20 Mar 2003 09:13

Pai premiera banuiesc ca va fi la Multiplex...

Danny 21 Mar 2003 21:31

Ok. Eu vin. Dar sa va spun cum o sa fie..
Din cei 12 membri activi in acea perioada:
-6 nu vor putea veni din diferite motive (lipsa timpului, a banilor, a chefului...)
-3 vor prefera sa faca altceva..eventual sa vada alt film
-1 va fi online si va afla prea tarziu de intalnire
-1 va intarzia

Asa ca unul dintre noi se va trezi singur...si asta nu e rau..ca va vedea filmul linistit. Eu sincer am sanse sa ocup locul rezervat la ultimul punct :)

P.S Unii dintre noi oricum s-au intalnit la vizionarea organizata de cinemagia..asa ca nu vad de ce nu am putea sa ne intalnim si din proprie initiativa.

Demona 22 Mar 2003 17:46

...lipsa banilor cred ca va fii principala cauza...dar sa speram ca nu va fii asha!!! :)

NoOne 23 Mar 2003 17:03

Banii sau examenele [in cazul meu]. Ce n-ash da sa pot ajunge.... Ooooooofffff, atatea visuri....

Demona 26 Mar 2003 19:00

..simte-l pe NoOne...shi-a schimbat SEMNATURA!...ioai ioai!!! :P

toni 27 Mar 2003 12:35

hm.... nu cred ca intilnirea e bine sa se faca intr-un cinematograf..la intilniri de genul asta trebuie sa ai un loc unde sa bei un cico si unde sa sporovaiesti cu cei pe care ii citesti pe net....so, cred ca a astfel de intilnire ar trebui sa o organizeze probabil Emanuel, intr-o circiuma din Bucuresti....Emanuel, ai cuvintul...

emanuel 27 Mar 2003 12:50

Ma simt onorat!!!
Sincer am inceput sa ma gandesc de cand s-a deschis acest subiect la cum ar putea CineMagia sa organizeze o astfel de intalnire...
Ideea mea era sa vedem un film, bineinteles in premiera absoluta (cum au fost in decembrie Punch-Drunk Love si Recruit la vizionarea speciala de la Glendale) dupa care sa ne mutam la un club, bar, or something (un coleg al meu spunea "crasma" :D ) unde sa stam putin (sau mai mult :lol: ) de vorba.
Mi-ar face mare placere sa se realizeze acest lucru! Sa speram ca vom putea face ce ne-am propus!

Asta inseamna pentru noi Reuniunea Familiei CineMagia.

Danny 28 Mar 2003 01:10

Hmm...carciuma...crasma...mai bine mergem la o bodega :)

MihaiD 28 Mar 2003 01:17

pai ... pe cand se va anunta o data si o ora ... si bineinteles, si un film?
Astept cu interes!

All times are GMT +2. The time now is 17:20.