![]() |
The Fiennes
Par sa existe un numar nesfirsit de membri ai familiei Fiennes care lucreaza in moviemaking... Ce stiti despre ei, si ce parere aveti despre their work?
|
Pe Ralph Fiennes il consider un actor foarte bun, care poate aborda o gama variata de caractere si este convingator in oricare din ele (de altfel il aveam trecut pe lista la "actori chiar interesanti"). Mi-a placut foarte mult in English Patient dar mi-a placut in aceeasi masura in Sunshine si Shindler's List (cand vrea, are o privire care te ingheata). Despre fratele sau mai mic, Joseph Fiennes, nu pot sa spun decat ca l-am vazut in Shakespeare in Love dar nu m-a impresionat foarte mult.
|
Pe Joseph Fiennes nu l-am vazut decit in "Shakespeare..." si in "Elizabeth", unde are citeva momente superbe. Ce alte filme de-ale lui mi-ati mai recomanda?
Cit despre Ralph... nu vreau sa incep sa-i insir minunatele calitati, ca nu mai termin! :D |
Incearca sa vezi Stealing Beauty cu Joseph Fiennes, am inteles ca e chiar misto.
|
nu-mi vine sa cred!...Joseph Fiennes a jucat in Stealing Beauty...de obicei recunosc foarte repede actorii pe care i-am vazut in alte filme dar mi s-a intamplat de cateva ori sa am niste surprize imense...si asta a fost una dintre ele!si cand te gandesti ca mi-au placut foarte mult si Stealing Beauty si Shakespeare In Love...nu inteleg cum n-am facut asociatiile!mda...probabil din cauza lui Jeremy Irons...a complexat pe toata lumea de-acolo! :D
|
Cu cine e Ralph aici? http://blokes.fateback.com/rfiennes/rfiennes13.jpg Cu sora lui Martha, regizoarea?
Poze f. frumoase de-ale lui (si de-ale lui Joseph) (si de-ale altor baieti aratosi :D) se gasesc aici: http://pucker-up.net/blokes/index2.htm |
poate ar trebui amintit si de Joseph Finnes in "Enemy at the gates"
|
S-ar putea ca Ralph Fiennes sa fie Jor-El in urmatorul Superman.Cel putin asa ar vrea viitorul regizor Brett Ratner;totusi nu e cam tanar sa fie tatal lui Superman?
|
Mi-e nu imi vine sa cred ca Ralph Fiennes a jucat cu J Lo from the Block :evil:
|
Ai vazut deja filmul, Frodo? L-a vazut cineva?
Eu sa stiti ca ma duc sa-l vad, poa' sa fie si o suta de J Lo'uri! :D Deci... nimeni de pe-aici nu stie ce-i cu familia asta, si cum de au ei arta in singe? |
All times are GMT +2. The time now is 20:09. |