![]() |
F&TV
Stie cineva ce s-a intamplat cu emisiunea "F&TV (Filmul & Televiziunea)" difuzata la Prima TV in fiecare duminica la ora 11:30? Caci astazi (9 martie 2003) in loc de emisiune de cinema a inceput nu stiu ce emisiune de moda... In caz ca stiti ceva, v-as fi recunoscator daca m-ati informa si pe mine.
|
Eu cand m-am uitat sapt. trecuta am vazut aceeasi emisiune de acum doua saptamani!! Asa ca NO COMMENT! Au dat faliment? :lol:
|
Am observat si eu ca in ultimul timp au cam lasat-o mai moale cei de la "F&TV", insa totusi este/era singura emisiune de acest gen de la TV. Sau poate ma insel? Exista vreo alta emisiune de cinema pe alte posturi TV?
|
Flavius, da, din pacate se pare ca e singura!! De ce emisiunile AUTO sunt cu carul si despre filme nimic? Doar e o ARTA , nu? Nu pot sa-mi imaginez de ce!! :cry: :cry: Si de reviste nici nu mai discut!! :cry: :cry:
|
O prietena de-a mea, Madalina Rosca, prezinta o emisiune despre filme pe Cultural vinerea seara. Emisiunea se numeste Premiere Cinematografice, dar nu e cine stie ce, din pacate. De urmarit mai este si emisiunea de pe HBO: Cinema, cinema, cinema care arata segvente din noile filme americane si cateva interviuri cu cast-ul.
|
Da Hell_Girl, da nu toti au HBO! Emisiunea Cinema, cinema, cinema e interesanta, am vazut-o si eu o data!
|
Nu va speriatzi asa.Chiar acum o ora`juma` am vazut emisiunea F&TV.Pentru cei ce n-au vazuto` se da in reluare Duminica de la 2.00 dimineatza :D :D
|
TuDy_^, nu ne-am speriat, noi am discutat despre emisiunea de sapt. trecuta, daca te uiti la data cand au aparut mesajele! Binenteles ca asta de azi am urmarit-o!!
|
Nu cred ca suntem nici primii si nici ultimii care se plang de lipsa unor emisiuni de cinema sau a unor publicatii de specialitate. Trebuie sa ne resemnam cu aceasta idee si sa speram la mai bine.
Am vazut si eu ca “F&TV” a revenit pe micul ecran, insa m-a dezamagit complet. In emisiunea de astazi (16 martie a.c.) in sfarsit s-a pomenit de premiile Oscar, insa numai despre cateva dintre filmele nominalizate la categoria “Cel mai bun film de animatie”. Ma intreb ce vor da saptamana viitoare? |
Saptamana viitoare va fii prea tarziu fiindca E OSCAR DAY, uraaa! Trebuiau emisiuni mult mai ample despre Oscar in weekend-ul asta, sa ne faca "pofta" de Ceremonia care vine!! Din pacate...... ei au prezentat ICE AGE 80% din emisiune!! :( :o
|
Ei, nu chiar 80%. Au mai dat si trailer-ul de la "Lilo & Stitch" si "Treasure Planet" si au mai bagat si topul filmelor pe saptamana trecuta. Cat despre Oscar, eu sunt deja "bagat in priza".
|
Arata-mi si mie priza sa ma bag si eu!!!! :lol: :lol: :lol:
|
O “priza” foarte buna este chiar forumul cinemagia. :D
|
Fiindca eu am fost cel care a deschis acest subiect despre F&TV cu o intrebare care acum nu mai prezinta actualitate, m-am gandit ca e de datoria mea sa directionez discutia de pe acest thread pe marginea emisiunii F&TV, deci nu foarte departe de subiectul initial. Nu stiu cat de multe se vor putea spune in aceasta sectiune a forumului, insa daca aveti de facut comentarii, observatii sau mai stiu eu ce, legate de F&TV, atunci aici e locul unde le puteti posta. Puteti posta si sugestiile, insa ar fi mai bine sa le trimiteti la f&[email protected], ca sa-i stimulati pe realizatori sa faca o emisiune si mai buna.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:57. |